Три дуже популярні гри з початку 2000-х отримають ремастери
Три дуже популярні гри з початку 2000-х отримають ремастери

Три дуже популярні гри з початку 2000-х отримають ремастери

Нові ремастери

Tomb Raider IV-VI Remastered вийдуть у лютому 2025 року. Ціна очікується на рівні 30 доларів за весь набір з трьох ігор. За нинішнім курсом це 1 236 гривень.

Колекція складається з:

  • Tomb Raider: The Last Revelation 1999 року, яка вийшла для першої консолі PlayStation.
  • Tomb Raider: Chronicles 2000 року.
  • Tomb Raider: The Angel of Darkness 2003 року для PS2.

Перероблені версії будуть доступні для PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch і ПК і включатимуть ряд покращень. Наприклад, обіцяють можливість перемикання між класичною та сучасною графікою на льоту, можливість сучасного керування або оригінального, фоторежим з різними позами, функції показників життя, такі як смужки здоров’я боса, трофеї та досягнення на відповідних платформах.

Анонсуючий трейлер Tomb Raider IV-VI Remastered: відео

Варто зазначити, що остання частина, The Angel of Darkness, була Вельми спірною грою, яка отримала багато критики. Її розробка була важкою, з великою кількістю затримок і великою кількістю вирізаного вмісту. Гру хвалили за історію, але критикували за кількість помилок і поганий контроль. Дизайнер і сценарист Hades 2 Грег Касавін, який у той час писав для GameSpot, сказав про цю гру так: "Справжній геймплей Tomb Raider: The Angel of Darkness часто зовсім не веселий, натомість може розчаровувати. Важко і нудно". Тож як мінімум гравці очікують від цього ремастера виправлення старих помилок і, можливо, повернення деякого вирізаного контенту.

Теги по теме
Новости
Источник материала
loader
loader