«Укрінформ» запускає новий проєкт «Нація непереможних»
«Укрінформ» запускає новий проєкт «Нація непереможних»

«Укрінформ» запускає новий проєкт «Нація непереможних»

Програма виходитиме щовівторка о 19:00 на новому Ютуб-каналі агентства

«Укрінформ» запускає новий проєкт «Нація непереможних» — про силу духу та незламність українського народу, що передаються через призму реальних історій життя та діяльності кожного героя проєкту. Про це йдеться у повідомленні на сайті агенства.

Програма виходитиме щовівторка о 19:00 на новому Ютуб-каналі агентства.

«Гості студії "Укрінформу" своїми справами та вчинками доводять, що кожен на своєму місці може робити щось для нашої спільної мети — перемоги України над російськими окупантами.

Ведучою програми стала досвідчена журналістка Тетяна Кулик, яка раніше працювала ведучою "Центрального каналу" (КДТРК), Всесвітньої служби радіомовлення України, телеведучою Суспільного мовлення, а також є членкинею Національної спілки журналістів України»,— йдеться у повідомленні.

Героєм першої програми «Нації непереможних» став музикант, фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка.

З ним говорили про те, як для нього почалася велика війна, яких змін через це зазнав він особисто та його професійна кар’єра.

Скрипка також висловив свою думку про нинішню ситуацію в культурному та музичному середовищі, чому російська експансія настільки сильна та як її позбутися.

  • Читайте також: Про нові проєкти «Кордону.Медіа» та про гроші, яких на медіаринку все менше

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
война
Источник материала
loader