Арсенал зберігає інтерес до лідера Шахтаря: відомо про день Х для майбутнього Судакова
Арсенал зберігає інтерес до лідера Шахтаря: відомо про день Х для майбутнього Судакова

Арсенал зберігає інтерес до лідера Шахтаря: відомо про день Х для майбутнього Судакова

"Каноніри" зберігають свій інтерес до 22-річного футболіста. Їх навіть не відлякує той факт, що взимку 2023-го року їх перемовини із Шахтарем щодо трансферу Михайла Мудрика із гуркотом провалились. Мудрик перебрався до іншого клубу Лондона – Челсі.

Інтерес "канонірів" не згасає

Тому ніхто не прогнозує легких перемовин між клубами щодо й Георгія Судакова. За даними Transfermarkt, вартість півзахисника складає 35 мільйонів євро. Контракт Георгія із "гірниками" розрахований до кінця 2028-го року. У вересні 2024-го Шахтар встановив нову ціну на свого лідера. Тепер сума його трансферу у новий клуб складає 55-60 мільйонів євро.

Наразі Арсенал перебуває у розвідці та детальніше придивиться до Судакова та його гри в очному матчі Ліги чемпіонів. Перша зустріч Арсенала та Шахтаря відбудеться 22 жовтня у Лондоні (старт о 22:00 за Києвом).

Цікаво, що найбільше у лондонському клубі Судаков подобається головному тренеру "канонірів" Мікелю Артеті та технічному директору Еду Гаспару.

До слова. У нинішньому сезоні-2024/2025 Судаков взяв участь у 10-ти матчах Шахтаря – 7 голів та 2 асисти.

  • Нагадаємо, що Арсенал після семи турів АПЛ замикає трійку лідерів турнірної таблиці, набравши 17 балів. Стільки ж у другого МанСіті, а на один пункт більше у лідера сезону-2024/2025 Ліверпуля.
  • У перших двох турів ЛЧ "каноніри" здобули 4 бали та поки йдуть без поразок.

Щодо Шахтаря, то "гірники" йдуть четвертими після 8-ми турів УПЛ – 16 пунктів. До лідера сезону Динамо відставання у 6 очок. А от у Лізі чемпіонів підопічні Пушича заробили лише один бал у двох турах.

Теги по теме
футбол Шахтер
Источник материала
loader