GM представила автомобіль наступного покоління з технологією Silent Drive
GM представила автомобіль наступного покоління з технологією Silent Drive

GM представила автомобіль наступного покоління з технологією Silent Drive

GM представляє тактичний автомобіль наступного покоління з електричною технологією Silent Drive. GM представила свій новий тактичний автомобіль, оснащений електродвигунами на передній та задній осях, які дозволяють використовувати технології Silent Drive та Silent Watch, що ускладнюють виявлення машин на полі бою.

Заснована на рамі пікапа Chevrolet Silverado 2500HD ZR2, орієнтованого на бездоріжжя, версія GM Defense поєднує турбодизельний двигун GM Duramax об’ємом 2,8 л з 12-модульною акумуляторною батареєю. GM стверджує, що безшумна комбінація може допомогти великому пікапу пробиратися через зони з високим рівнем небезпеки, не привертаючи до себе зайвої уваги.

Це революційне рішення для мобільності, яке забезпечує тактично значущі можливості шляхом інтеграції перевірених комерційних технологій GM, — сказав Стів Дюмон, президент GM Defense. — Наші бійці заслуговують на новітні технології, які може запропонувати промисловість, щоб отримати і зберегти конкурентну перевагу над нашими противниками. Наше рішення для мобільності можна налаштувати та використовувати вже зараз».

Автомобіль доступний у двох-, чотири- та шестимісних конфігураціях. Пікап створений для підтримки багатоцільових можливостей, включаючи командування та управління, розширення мережі, протидію безпілотним повітряним системам, протитанковим засобам, евакуацію поранених та інші критичні місії. В офіційному прес-релізі зазначено мало точних характеристик, відомо, що розробники передбачили можливість встановлення додаткової броні та використання існуючої паливної інфраструктури.

Источник материала
loader
loader