Я дуже хочу дітей, – відомий волонтер Денис Христов зізнався, чи перебуває у стосунках
Я дуже хочу дітей, – відомий волонтер Денис Христов зізнався, чи перебуває у стосунках

Я дуже хочу дітей, – відомий волонтер Денис Христов зізнався, чи перебуває у стосунках

Денис поділився, що у нього були довгі стосунки. Однак вважає, що це не настільки цікаво, аби розповідати. У проєкті "Екзамен. Нова реальність" волонтер зізнався, що зараз особистого життя немає.

Денис Христов зазначив, що не будує серйозних стосунків, адже не хоче, аби його обраниці було складно. Чоловік працює у зоні бойових дій, тому може в будь-який момент загинути.

А коли закінчиться війна, можна вже буде і весілля,
– каже Христов.

Волонтер розуміє, що почуття складно контролювати, тому він втікає від них. Денис вважає, що рано чи пізно дівчина захоче, аби чоловік обирав між нею та його нинішньою волонтерською діяльністю.

Зараз поки що не на часі. Але я дуже хочу. Я дуже хочу дітей. Я дуже хочу закохатися так, щоб метелики були всюди. Але це буде, це обов'язково буде, але зараз війна. Хоча під час війни дуже багато таких випадків,
– поділився Денис Христов.

Інтерв'ю з Денисом Христовим: дивіться відео онлайн

Денис Христов розповів, як його змінила війна

На думку Христова, війна його змінила в хорошу сторону. Волонтер переосмислив багато речей у житті. Він зазначив, що ніколи не буде вкладати гроші у нерухомість, адже бачить, як вона зараз руйнується. До того ж Денис каже, що не буде морочити собі голову тим, що думають інші люди, аби комусь вгодити.

Зараз треба нестися. Я не знаю, скільки часу. Треба буде 10 років, не дай Боже, будемо 10 років. Треба буде ще трішечки, я дуже сподіваюся на це, давайте ще трішечки, а потім будемо жити, повертатися у своє минуле життя. Якщо нам вдасться це.
– висловився волонтер.

Денис Христов поділився, що в першу чергу після перемоги бачить себе щасливим.

Источник материала
loader
loader