Паста за 20 гривень: блогерка здивувала простим рецептом на вечерю
Паста за 20 гривень: блогерка здивувала простим рецептом на вечерю

Паста за 20 гривень: блогерка здивувала простим рецептом на вечерю

Блогерка Аня Скиба показала у своєму TikTok, як приготувати бюджетну вечерю. Їй вдалося приготувати пасту всього з чотирьох інгредієнтів, пишуть Тренди 24. Що більше, блогерка витратила менше, ніж 15 гривень.

Яку пасту приготувала блогерка

Передусім дівчина знайшла супермаркет, де можна купувати на вагу крупи. Там вона придбала макарони, за які заплатила всього одну гривню та двадцять копійок.

Також для приготування пасти потрібні один помідор та одна цибулина. Виявилось, що помідор був одним з найдорожчих інгредієнтів у страві блогерки – 6 гривень.

Стільки ж дівчина заплатила за дві курячі гомілки. Вартість цибулини склала всього одну гривню.

Приготування пасти: покрокова інструкція

Спершу потрібно зробити фарш з гомілок, а також дрібно нарізати томат і цибулю. Далі слід зварити макарони.

На пательні обсмажуємо цибулю і додаємо до неї курячий фарш. Після того, як перемішали й обсмажили цибулю з фаршем, додаємо дрібно нарізаний помідор і солимо та перчимо.

Помідор потрібно обсмажити так, щоб він розчинився. Далі додаємо трошки води, після чого висипаємо у пательню макарони. Страву можна посипати натертим сиром.

"Подивіться, як це апетитно виглядає! Так і не скажеш, що я приготувала цю пасту 20 гривень", – резюмувала блогерка.

Источник материала
loader
loader