Realme GT 7 Pro буде представлено цього місяця
Realme GT 7 Pro буде представлено цього місяця

Realme GT 7 Pro буде представлено цього місяця

Цей жовтень є дуже насиченим місяцем для брендів смартфонів у Китаї. Vivo щойно випустила серію смартфонів Vivo X200 на базі чипсета Dimensity 9400. 24 жовтня Oppo представить смартфони Find X8 і Find X8 Pro. Серія Honor Magic 7 має бути закрита 30 жовтня. Серія Xiaomi 15, OnePlus 13 і iQOO 13 також очікується на останньому тижні цього місяця. Тепер Realme офіційно показала, що її GT7 Pro дебютує цього місяця.

Realme GT 7 Pro матиме першокласний чіп і камеру-перископ

Realme GT 7 Pro буде представлено цього місяця - Фото 1

Згідно з наведеним вище дописом у Weibo президента Realme China Сюй Ці Чейза, Realme GT 7 Pro рекламується як новий двомоторний флагман, наголошуючи на потужній комбінації майбутнього флагманського чіпа Qualcomm (Snapdragon 8 Elite), який базується на передовій технології TSMC. 3-нм техпроцес і перископічний телеоб’єктив. Ця конфігурація дозволяє користувачам насолоджуватися високою продуктивністю та вражаючими можливостями камери без компромісів, відповідаючи назві GT. Крім того, бренд також опублікував зображення роздрібної коробки телефону.

Попередні звіти показали, що Realme GT 7 Pro оснащений спеціальним дисплеєм Samsung з роздільною здатністю 1,5K, який підтримує повне рішення для затемнення постійного струму. Він також включатиме передову технологію догляду за очима для подальшого підвищення візуального комфорту. Це буде перший телефон Realme з ультразвуковим датчиком відбитків пальців на екрані.

Звіти також показали, що GT 7 Pro матиме квадратний модуль камери з потрійною камерою. Очікується, що він включатиме 50-мегапіксельну основну камеру LYT-700 з підтримкою OIS, 8-мегапіксельний ультраширокий об’єктив і 50-мегапіксельну перископічну телефотокамеру з 3-кратним оптичним збільшенням.

Що стосується часу автономної роботи, то GT 7 Pro буде оснащено величезною кремнієвою батареєю ємністю 6500 мАг, яка підтримує швидку зарядку потужністю 120 Вт. Ця нова технологія батареї не тільки збільшує ємність, але й зменшує загальну товщину пристрою, роблячи його більш портативним, ніж попередні моделі. Він працюватиме на Android 15 і Realme UI 6. Нарешті, також очікується, що він матиме шасі з рейтингом IP69.

Источник материала
loader