В інстаграмі з’явилися цифрові візитівки
В інстаграмі з’явилися цифрові візитівки

В інстаграмі з’явилися цифрові візитівки

«Картка профілю» містить інформацію про обліковий запис користувача та має на звороті QR-код з посиланням на нього.

В інстаграмі запровадили можливість створити «картку профілю», яка слугуватиме цифровою візитною карткою для облікового запису користувача. Функція стала доступною для всіх користувачів у всьому світі і орієнтована на людей, які хочуть промувати себе та розвивати свої зв’язки. Про це повідомляє TechCrunch.

Нові двосторонні картки профілів створені, щоб користувачам було простіше ділитися інформацією про свій обліковий запис з іншими. Не потрібно надсилати комусь свій ідентифікатор, можна з ними поділитися карткою. Інстаграм позиціонує цю функцію як простий спосіб почати спілкуватися з новими людьми та знаходити друзів.

На лицевій стороні картки, якою можна поділитися з іншими, можна додати інформацію про себе, зображення, посилання та музику зі свого профілю. На зворотній стороні є QR-код із посиланням на профіль користувача. Можна також обрати фон картки свого профілю із запропонованих зображень.

Користувачі зможуть ділитися картками профілю на інших платформах, щоб заохотити людей перевірити їхній обліковий запис та підписатися. В Instagram кажуть, що користувачі можуть швидко й легко ділитися своїми картками профілю з потенційними співробітниками або брендами.

Корпорація Meta повідомила в коментарі виданню, що запускає цю функцію у відповідь на те, що все більше користувачів покоління Z використовують свій обліковий запис в інстаграмі як своєрідне резюме. Компанія також послалася на нещодавнє опитування, яке показало, що більше половини користувачів покоління Z хочуть стати впливовими особами, тож соціальна мережа прагне допомогти їм ефективно представляти себе іншим.

Фото: Інстаграм / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Соцсети Instagram
Источник материала
loader
loader