Ворог за добу 70 разів обстріляв прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини
Ворог за добу 70 разів обстріляв прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Ворог за добу 70 разів обстріляв прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу здійснили 70 обстрілів прикордонних територій Чернігівської, Сумської та частини Харківської областей.

Про це повідомляє оперативне командування "Північ" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської, Сумської та частини Харківської областей. Всього протягом минулої доби, 15 жовтня, нараховано 70 обстрілів (153 вибухи) із різних видів озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Чернігівській області атак зазнали Сеньківка, Грем’яч та Миколаївка, ворог застосовував FPV-дрони та здійснив скиди НВП з БпЛА.

У Сумській області під обстрілами були Олександрія, Олексіївка, Басівка, Павлівка, Юнаківка, Журавка, Новомиколаївка, Водолаги, Миропілля, Степок, Іскрисківщина, Покровка, Ободи, Вільне, Ямне, Велика Писарівка, Попівка, Їздецьке, Лугівка, Бунякине, Бояро-Лежачі, Кучерівка, Будівельне, Товстодубове, Нововасилівка, Середина-Буда, Прогрес, Бобилівка, Ходине, Соснівка, Сваркове, Шалигине та Яструбщина. Загарбники застосовували ствольну артилерію, міномети, FPV-дрони, здійснювали скиди НВП з БпЛА та атакували КАБами.

У Харківській області обстрілів зазнали Тимофіївка та Відродженівське в Богодухівському районі, ворог застосував ствольну артилерію та скидав НВП з БпЛА.

За попередніми даними, втрат серед цивільного населення немає. Пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та об’єкти критичної інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та вранці у середу, 16 жовтня, здійснила вісім обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Фото ілюстративне

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
loader
loader