Загроза і для США: світ стоїть на порозі нової великої війни
Загроза і для США: світ стоїть на порозі нової великої війни

Загроза і для США: світ стоїть на порозі нової великої війни

Володимир Зеленський повідомив, що Україна вже воює з трьома країнами. Без відповідної реакції ситуація може вийти з-під контролю. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в етері 24 Каналу проаналізував виклики, які створило об'єднання кількох тоталітарних країн.

Сценарій Другої світової повторюється

З високою ймовірністю війська КНДР невдовзі з'являться на полі бою в Україні, що свідчить про глибоке укріплення військової співпраці Росії з КНДР. З боку Заходу було б помилкою розглядати це лише як загрозу для України.

"Я б порівняв цей процес з початком Другої світової війни і з'єднанням до її початку нацистської Німеччини та фашистської Італії. Тоді міжнародно-політична реакція також гальмувала, всі поводилися аморфно і отримали велику війну. Так само зараз ми бачимо об'єднання двох диктаторів", – зауважив Олександр Коваленко.

Важливо також відзначити, що коли співпраця Росії та Північної Кореї лише почалась, і виявилась в постачанні Кремлю артилерійських снарядів, КНДР натомість отримувала валюту, криптовалюту, дорогоцінні метали й деякі технології. Наприклад, ракета KN-23 є точною копією ОТРК "Іскандер-М".

Якщо Північна Корея почне відправляти до Росії людський ресурс, вона вимагатиме щось більше. І це, ймовірно, не криптовалюта і драгметали, а технології. В руках КНДР ці технології можуть стати серйозною проблемою для регіону: Південної Кореї, Японії, а також для коаліції, яка ці країни підтримує – Австралії та США,
– наголосив військовий оглядач.

КНДР може готуватися до війни


Уже є серйозні свідчення, які вказують на те, що Північна Корея готується до війни. Днями КНДР підірвала частину доріг зі свого боку, що сполучають її з Південною Кореєю. Цьому передував наказ Кім Чен Ина привести всю артилерію у бойову готовність й підготуватися до повномасштабних боїв на кордоні з Південною Кореєю.
Незадовго після цього державне видання КНДР повідомило, що до армії мобілізувались близько 1,4 мільйона людей. Усе, мовляв, через "бажання" Південної Кореї до війни. В КНДР прямо заявили, що готові "з задоволенням знищити Південну Корею", якщо війна все ж почнеться.

Для Південної Кореї існує серйозна загроза вторгнення якраз через об'єднання тоталітарних режимів Росії, КНДР, а також Ірану. Якщо колективний Захід жодним чином не відреагує на такі загрозливі дії з боку "коаліції зла", то перед усім світом постає серйозна небезпека.

До слова, нагадаємо, що наразі реакція СШАобмежується лише повідомленнями про "глибоку стурбованість" через можливість відправки південнокорейських військових на фронт в Україну.

Теги по теме
война КНДР
Источник материала
loader
loader