У Apple iPhone SE з’явиться передове оновлення
У Apple iPhone SE з’явиться передове оновлення

У Apple iPhone SE з’явиться передове оновлення

Ніхто не може точно сказати, що насправді означає “SE” в iPhone SE. Проте є одна річ, яку ми знаємо напевно: пристрої SE від Apple не славляться впровадженням революційних технологій. Однак цієї весни ситуація може змінитися, адже очікується, що новий iPhone SE буде оснащений найсучаснішим модемом Apple, здатним працювати з 5G, Wi-Fi, Bluetooth і GPS.

Що таке SE?

Колись брендинг SE від Apple не стосувався бюджетних продуктів. Наприклад, Macintosh SE був переконливим нововведенням у порівнянні з оригінальним Macintosh.

Але сьогодні, навіть попри те, що літери не визначені, “SE” чітко позначає “бюджетний варіант”. iPhone SE та Apple Watch SE є найдешевшими продуктами у своїх категоріях, причому набагато дешевшими.

Apple утримує ціни на SE-пристрої на такому низькому рівні завдяки повторному використанню технологій з існуючих продуктів.

Іноді iPhone SE отримує окремі сучасні функції від попереднього флагманського iPhone. Але це ніколи не перша модель, яка дебютує з такою технологією.

2025 рік принесе помітний виняток з цієї норми.

Новий iPhone SE оснащений власним чіпом 5G від Apple

Згідно з різними повідомленнями , включаючи наші власні, багаторічний проект Apple по створенню модему нарешті готовий до відправки.

Компанія вже давно розробляє власну технологію модемів 5G, щоб замінити дорогі деталі, які постачає Qualcomm.

І новий iPhone SE стане першим пристроєм, який отримає цей новий модем.

Отже, 5G, Wi-Fi, Bluetooth і GPS-зв’язок буде здійснюватися через новий чіп, розроблений Apple.

Це передові технології, які бюджетний iPhone SE отримує першими.

Чому?

На це може бути кілька причин:

  1. Включаючи чіп в iPhone SE, Apple може виявити будь-які потенційні проблеми з модемом ще до того, як він буде доданий у флагманську модель iPhone.
  2. Не платячи Qualcomm за модем 5G, Apple заощадить гроші, які допоможуть зберегти iPhone SE доступним за ціною.
Читайте також:  Apple видаляє живі шпалери на iOS 16: названо причини

Здебільшого передові технології мають високу ціну.

Роки досліджень і розробок модемів Apple, безумовно, були дорогими. Але тепер, коли модем готовий до постачання, компанія фактично заощадить гроші, використовуючи власний чіп, а не Qualcomm.

Підсумок: 5G-модем iPhone SE

Додайте новий модем власної розробки Apple до інших ключових особливостей майбутньої моделі SE, і ви отримаєте надзвичайно привабливу бюджетну пропозицію.

Можливо, навіть, iPhone, який має купити більшість людей.

Источник материала
loader