У Харкові відбудеться фестиваль незалежного українського кіно «Бардак»
У Харкові відбудеться фестиваль незалежного українського кіно «Бардак»

У Харкові відбудеться фестиваль незалежного українського кіно «Бардак»

Цього року організатори підготували насичену програму, яка складається з 60 конкурсних фільмів, ретроспектив, дискусій та зустрічей з кінематографістами

З 21 по 27 жовтня у Харкові відбудеться восьмий Фестиваль незалежного українського короткометражного кіно «Бардак». Про це повідомили організатори фестивалю. 

Цього року організатори підготували насичену програму, яка складається з 60 конкурсних фільмів, ретроспектив, дискусій та зустрічей з кінематографістами.

Ретроспективи: Унікальна можливість познайомитися з творчістю видатних українських режисерів Катерини Горностай, Філіпа Сотниченка та Сергія Пудича.

Спеціальні покази: Програми «Вавилон'13. Війна-ненажера» та «Сонячний зайчик», а також вечір української анімації «Дивне, химерне, фантастичне».

Фільми-переможці Кіноколо: Покази короткометражних фільмів, які отримали престижну українську кінопремію.

Нетворкінг: Неформальні зустрічі з організатором, журі та учасниками фестивалю.


Вхід на всі події фестивалю вільний за попередньою реєстрацією.

Фестиваль Бардак — це унікальна подія для всіх любителів сучасного українського кіно. На фестивалі представлені найкращі короткометражні фільми, зняті українцями без залучення державних коштів.

У заключний день фестивалю відбудеться з 21 по 28 жовтня, оголосять переможців конкурсної програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Харьков
Источник материала
loader
loader