AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S

AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S

Німецька тюнінгова компанія AC Schnitzer підготувала пакет доробок для хетчбека Mini (F66). Зокрема, автомобіль отримав карбонове обваження, 19-дюймові диски та нову вихлопну систему.

Поки Mini готує в надрах свого КБ топову версію John Cooper Works для хетчбеків з ДВС та EV, найбільш спортивною є модифікація Cooper S. Додати “гостроти” цьому хетчбеку вирішили в компанії AC Schnitzer.

В останньому поколінні Mini Cooper S навіть у версії JCW вихлоп приховані від сторонніх очей. У AC Schnitzer вирішили виправити це непорозуміння і вбудували по центру пару труб значного діаметра (100 мм), доповнених акцентами з вуглецевого волокна.

AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 1

Двоярусний спліттер спереду поєднується з посиленими бічними спідницями та ефектним заднім дифузором. Завершують трансформацію більше заднє антикрило, темне оздоблення ліхтарів та комплект наклейок із фірмовою символікою.

/
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 2
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 3
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 4
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 5
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 6
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 7
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 8
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 9
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 10
AC Schnitzer модернізував Mini Cooper S - Фото 11

Доповнюють образ нові витончені 19-дюймові легкосплавні диски AC1, доступні у двоколірній або чорній обробці. Також для моделі підготували нові укорочені пружини AC Schnitzer, які дозволяють зменшити кліренс до 25 мм та можуть поєднуватись з 10-міліметровими проставками.

У салоні з’явилася нова алюмінієва підставка для ноги, а також оригінальне оздоблення із золотистими та помаранчевими акцентами. Турбована 2-літрова “четвірка” збереглася в первозданному вигляді та має у своєму активі 150 кВт/204 к.с. потужності та 300 Нм крутного моменту. Але в AC Schnitzer вже працюють над тим, щоб підвищити віддачу двигуна.

Источник материала
loader
loader