Chery показала свій перший літаючий автомобіль
Chery показала свій перший літаючий автомобіль

Chery показала свій перший літаючий автомобіль

У рамках заходу Chery Global Innovation Conference компанія Chery показала чергову новинку. Це літаючий автомобіль під назвою Land and Air Vehicle. Під час показових тестів він пролетів 80 км. І це при врахуванні, що новинка перебуває ще у статусі прототипу, який продовжують доопрацьовувати.

Land and Air Vehicle є гібридним літаючим автомобілем, який складається з трьох частин: літака, інтелектуальної кабіни та інтелектуального шасі. Він може перемикатися між режимами автономного польоту та наземного водіння. Причому злітати та приземлятися він здатний вертикально.

Chery показала свій перший літаючий автомобіль - Фото 1

У цього літаючого автомобіля немає ні керма, ні педалі газу. Він побудований на архітектурі Chery S2ma intelligent Mars і розрахований на перевезенні одночасно двох людей. Новинка може перебувати у повітрі до 40 хвилин на висоті до 1000 метрів. Максимальна швидкість під час польоту – 120 км/год.

У компанії Chery стверджують, що використання літаючих автомобілів, які зможуть пересуватися повітрям на короткі дистанції, дозволить зменшити пробки на дорогах. Це дуже актуально, особливо для великих міст та мегаполісів.

/
Chery показала свій перший літаючий автомобіль - Фото 2
Chery показала свій перший літаючий автомобіль - Фото 3
Chery показала свій перший літаючий автомобіль - Фото 4
Источник материала
loader