Corteva змінила керівника підрозділу насіння
Corteva змінила керівника підрозділу насіння

Corteva змінила керівника підрозділу насіння

Corteva, Inc. призначила Джадда О'Коннора новим виконавчим віцепрезидентом підрозділу насінництва (Seed Business Unit) з 1 грудня 2024 року.

Як говориться у повідомленні компанії, він змінить на цій посаді Тіма Гленна, який працюватиме стратегічним радником команди до свого виходу на пенсію в першому кварталі 2025 року.

Зазначається, що Джадд О'Коннор 25 років працює у Corteva і афілійованих компаніях. Він був президентом північноамериканського бізнесу. На початку своєї кар’єри він працював у Сан-Паулу (Бразилія), де обіймав посаду регіонального президента DuPont у Латинській Америці. Після повернення з Бразилії Джадд очолив відділ інтегрованих операцій і комерційної ефективності компанії Pioneer, брав участь у злитті Dow і DuPont.


Для довідки: Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) — це глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка поєднує провідні інновації в галузі, активну взаємодію з клієнтами та оперативне виконання, щоб вигідно надавати рішення для найактуальніших світових проблем сільського господарства.

Источник материала
loader