Досвід використання компакторів BEDNAR на українських чорноземах
Досвід використання компакторів BEDNAR на українських чорноземах

Досвід використання компакторів BEDNAR на українських чорноземах

Сучасне сільське господарство вимагає високоточного та ефективного обробітку ґрунту. Одним із ключових етапів підготовки поля до посіву є якісний передпосівний обробіток.

Компактор SWIFTER SE від BEDNAR FMT — це сучасне рішення, яке дозволяє швидко та якісно підготувати посівне ложе, гарантуючи дружність сходів культури, що прямо впливає на врожайність. Агрегат за один прохід забезпечує рівну поверхню поля, оптимальну структуру ґрунту та збереження вологи, створюючи найкращі умови для проростання насіння.


SWIFTER SE — це широкозахватний передпосівний компактор, призначений для щоденних високопродуктивних завдань завдяки робочій ширині від 8 до 12 м. Як і будь-які інші компактори BEDNAR, модель SWIFTER SE також має змінні робочі секції, що відповідають вимогам підготовки ґрунту під конкретну культуру. Включно з можливістю виконання до восьми операцій за один прохід. Однією з переваг SWIFTER SE є незалежне кріплення робочих секцій для ідеального копіювання поверхні поля. Безпечне транспортування агрегата, навіть шириною 12 м, забезпечується складанням бокових рам вперед до дишла. Завдяки цьому транспортна ширина складає всього 3 м.


У високій ефективності компактора BEDNAR SWIFTER SE за різних умов вже переконалися у ПП «Агрон», що розташоване на Тернопільщині. Земельний банк господарства налічує близько 4000 га. 

Досвідом використання компактора поділився заступник директора з інженерно-технічних питань Василь Завальський.

Источник материала
loader