Камала Гарріс проведе передвиборчу кампанію із сімейством Обама
Камала Гарріс проведе передвиборчу кампанію із сімейством Обама

Камала Гарріс проведе передвиборчу кампанію із сімейством Обама

Наступного тижня віцепрезидентка США Камала Гарріс вперше приєднається до колишнього президента Барака Обами та його дружини Мішель Обами під час передвиборчих заходів. Про це повідомив високопоставлений представник кампанії демократів. Ці події є важливим етапом у підготовці до президентських виборів. Інформацію передає агентство Reuters.

Барак і Мішель Обами залишаються надзвичайно популярними серед виборців Демократичної партії, і їхня участь може суттєво посилити кампанію Гарріс. Очікується, що їхня присутність на окремих заходах допоможе мобілізувати базу демократів і залучити більше прихильників напередодні виборів 2024 року.

Мішель Обама збирається вперше взяти участь у кампанії цього виборчого циклу, з’явившись разом з Гарріс у суботу, 26 жовтня, у Мічигані. А наступного четверга Барак Обама планує провести передвиборчу кампанію з Гарріс у Джорджії.

До слова, кандидат у президенти США Дональд Трампмає перевагу над віцепрезиденткою США Камалою Гарріс у питанні завершення війни в Україні. Про це повідомляє The Wall Street Journal із посиланням на результати власного опитування, проведеного з 28 вересня по 8 жовтня.   

Источник материала
loader