OpenAI готує розгортання ChatGPT для комп’ютерів із Windows
OpenAI готує розгортання ChatGPT для комп’ютерів із Windows

OpenAI готує розгортання ChatGPT для комп’ютерів із Windows

Програма ChatGPT може працювати на більшості комп’ютерів з Windows 10.

Компанія OpenAI розпочала попереднє оцінювання настільної версії її чатбота ChatGPT для комп’ютерів із операційною системою Windows. Про це повідомило видання TechCrunch.

Наразі ця програма доступна лише користувачам підписок ChatGPT Plus, Team, Enterprise і Edu. За словами OpenAI, ця програма є ранньою версією. Основна з’явиться пізніше цього року.

«За допомогою офіційної настільної програми ChatGPT ви можете спілкуватися про файли та фотографії», — повідомила компанія. — Ця програма пропонує вам найновіші вдосконалення моделі від OpenAI, включаючи доступ до OpenAI o1-preview, нашої найновішої та найрозумнішої моделі».

Програма ChatGPT для Windows може працювати на більшості комп’ютерів з Windows 10, але наразі має певні обмеження. Зокрема, чатбот ще не підтримує голосовий режим.

ChatGPT для Windows дозволяє згорнути її до невеликого «супутнього» вікна поряд з іншими програмами під час роботи. Ви можете завантажувати на нього файли та фотографії, узагальнювати документи та створювати зображення за допомогою генератора зображень OpenAI DALL-E 3.

Зазначимо, ChatGPT для macOS компанія OpenAI випустила влітку цього року.

Фото: Програма ChatGPT для MacOS/ OpenAI

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Microsoft
Источник материала
loader
loader