Салон нового Kia Sportage показали на фото
Салон нового Kia Sportage показали на фото

Салон нового Kia Sportage показали на фото

До дебюту оновленого Kia Sportage залишилися лічені дні, але компанія продовжує тестувати модель. Саме на фінальних випробуваннях фотошпигунам і вдалося заглянути до її салону.

Варто зазначити, що минулого тижня на шпигунських фото показали новинку без найменшого камуфляжу, а зараз розсекретили салон. Таким чином, оновлений Sportage розсекречений майже повністю. Судячи з фото, в оснащення кабіни увійде великий вигнутий екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі, роблячи інтер’єр кросовера сучаснішим. Також видно нове двоспицеве ​​кермо та мінімалістський перемикач коробки передач. Оздоблення виконане із чорної шкіри.

Що стосується зовнішніх змін, то Sportage отримав нові фари без С-подібних ДХО, перероблену решітку радіатора, бампер з хромованою планкою та інший капот. На кормі зміни скромніші. Тут встановлені нові ліхтарі та злегка змінений бампер.

А ось про силове встановлення офіційної інформації немає. Інсайдери стверджують, що в рух новий Sportage наводитиме 1,6-літровий чотирициліндровий двигун з м’якою гібридною технологією потужністю 150 к.с. Ще ймовірно буде запропонована версія з гібридом, що заряджається, на основі того ж мотора потужністю 229 к.с. Очікується, що покажуть новинку 24 жовтня.

/
Салон нового Kia Sportage показали на фото - Фото 1
Салон нового Kia Sportage показали на фото - Фото 2
Салон нового Kia Sportage показали на фото - Фото 3
Источник материала
loader
loader