Зовсім не на касі: ким працювала Jerry Heil, перш ніж стала відомою
Зовсім не на касі: ким працювала Jerry Heil, перш ніж стала відомою

Зовсім не на касі: ким працювала Jerry Heil, перш ніж стала відомою

Та ще до блогу артистці доводилося працювати на різних роботах. Про початок кар'єри бронзової призерки Євробачення 2024 розповідають Тренди 24.

З чого починала Jerry Heil

Вести свої соцмережі Яна Шемаєва, вона ж Jerry Heil, почала ще у 16 років. Приблизно ж у той час вона почала писати власну музику. Після школи вступила до Київського інституту музики імені Глієра на спеціальність "хоровий диригент", а після цього вступила до Національної музичної академії України імені Чайковського на композитора, але кинула виш на другому курсі.

У 2014 році Яна влаштувалася на роботу в маленький ресторан мексиканської кухні "Сальвадор" у Василькові, де грала на синтезаторі, співала кавери. Виступала тоді майбутня зірка разом з другом, який грав на гітарі й за вечір вони вдвох заробляли від 50 до 100 гривень.

Паралельно Яна активно вела власні соцмережі та публікувала кавери. Першу хвилю популярності їй приніс переспів гурту Океан Ельзи, який оцінив Святослав Вакарчук. Друга ж хвиля була після кавера на пісню гурту Imagine Dragons, через яку виник скандал – лейбл американського гурту поскаржився на порушення авторських прав українською блогеркою.

Та все ж найбільшої популярності Jerry Heil приніс трек "Охрана, отмєна", з чого почалася повноцінна співоча кар'єра артистки.

Источник материала
loader