Матиме справу з поліцією: чемпіон Євро-2016 забрав у фаната ігрову футболку
Матиме справу з поліцією: чемпіон Євро-2016 забрав у фаната ігрову футболку

Матиме справу з поліцією: чемпіон Євро-2016 забрав у фаната ігрову футболку

Луїш Нані після одного з тренувань зустрівся з вболівальником біля стадіону. Той попросив футболіста розписатися на футболці, яка виглядає точно так само як футболка Нані з Євро-2016.

Нані втрапив у скандал

Португалець вирішив не віддавати шанувальнику футболку і той розповів про це у соцмережах.

Нані забрав футболку у фаната: дивіться відео

Згодом вболівальник розповів, що придбав футболку в інтернет-магазині і вона не є офіційним мерчем. Він звернувся до поліції, бажаючи повернути футболку або витрачені кошти – 225 євро.

Офіційні представники Нані відреагували на інцидент зазначивши, що футболіст впевнений, що це його футболка. Як виявилося, у Луїша була приватна колекція футболок, яку вкрали у 2017 році і він вирішив, що річ, яка була у фаната саме з його колекції.

Предмет, який гравець залишив у себе вчора після того, як уболівальник попросив автограф, як видно на відео, про яке йдеться, була відіслана для перевірки, щоб визначити, чи була це футболка вкрадена з його приватної колекції. Забравши її, Нані запитав фаната про те, де він придбав це, і пообіцяв, що її йому повернуть, якщо він підтвердить, що вона не його,
– зазначили представники футболіста.

Вони також додали, що для Нані це предмет високої цінності, адже саме ця футболка була у фіналі Євро-2016, коли Луїш забив гол.

Наразі невідомо, чи конфлікт вдалося вирішити.

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader
loader