Реальне зображення iQOO 13 демонструє тонкі та плоскі рамки
Реальне зображення iQOO 13 демонструє тонкі та плоскі рамки

Реальне зображення iQOO 13 демонструє тонкі та плоскі рамки

Минулого тижня iQOO офіційно представила дизайн передньої панелі iQOO 13, підтвердивши, що він матиме дисплей BOE Q10. Показаний пристрій має вузькі рамки та виріз з отвором у центрі, але реальних зображень досі не з’являлося.

Купа реальних зображень iQOO 13 з’явилася на китайській платформі соціальних мереж Weibo. І хоча на цих зображеннях показана лише передня частина телефону, дизайн все одно вражає.

Реальні зображення iQOO 13

Як бачите, iQOO 13 має мінімальні рамки з усіх боків екрана, що створює симетричний вигляд, типовий для флагманських телефонів. 

Реальне зображення iQOO 13 демонструє тонкі та плоскі рамки - Фото 1

Плоскі рамки з боків укомплектовані антенними проводами, що також підтверджує металеве виготовлення пристрою. Крім того, на рамці з правого боку розташовані кнопка живлення та гойдалка регулювання гучності.

Телефон буде побудований на 6,82-дюймовому 2K LTPO AMOLED-екрані з частотою оновлення 144 Гц. Також очікується, що дисплей запропонує покращений захист очей і ультразвуковий сканер відбитків пальців. 

Хоча зображення не показують задню частину телефону, попередні витоки розкрили його дизайн. Чесно кажучи, iQOO 13 зовні не суттєво відрізняється від свого попередника. У верхньому лівому куті все ще є острів камери з кольором. Однак цього разу острів камери також матиме RGB-освітлення, відоме як світло Halo, яке оточує його.

Цього тижня iQOO також підтвердив, що майбутній iQOO 13 буде запущений наприкінці жовтня. Основні бренди, ймовірно, чекають, поки Qualcomm представить свій чіп наступного покоління Snapdragon 8 Elite (або 8 Gen 4), перш ніж представити свої нові телефони. Після цього оголошення ми можемо очікувати шквал запусків. 

Источник материала
loader