Ці 5 домашніх рослин виживуть і у найбільш лінивих: вони майже не потребують поливу
Ці 5 домашніх рослин виживуть і у найбільш лінивих: вони майже не потребують поливу

Ці 5 домашніх рослин виживуть і у найбільш лінивих: вони майже не потребують поливу

Якщо ви хочете прикрасити свій дім, але не відчуваєте у собі наснаги по-справжньому доглядати за кімнатними рослинами, відмовлятися від ідеї одразу не варто. Натомість потрібно підібрати такі, які потребують мінімум догляду, пише Real Simple.

Зміїна рослина

Якщо ви триматимете цю рослину вдома, навряд чи колись зіштовхнетеся з труднощами. Вона може тижнями процвітати без жодної уваги з вашого боку. Достатньо буде час від часу поливати її, і вона буде викидати все нове й нове листя.

Потос

Якщо ви мандрівник, вже купуйте потос! Ця рослина може тижнями стояти без поливу – варто тільки знайти для неї сонячну ділянку на підвіконні, і вона ростиме, як на дріжджах. Ця кімнатна рослина дуже поширена, і не дарма – бо її листя зможе прикрасити будь-яку оселю яскравими тонами і привабливим листям.

Лілія миру

Якщо ви дуже часто проводите час поза домом, потрібно подбати про придбання рослин, які це легко переживуть. І лілія миру – одна з них. Можливо, коли ви повернетеся з чергової поїздки, то навіть помітите її цвітіння – яскраві білі квіти, що квітка може викинути навіть за мінімального догляду.

Монстера

Навіть якщо догляду зовсім небагато, рослина все ще може дуже успішно рости і досягти неабияких розмірів. Перед від'їздом ви можете поставити рослину у ванну і буквально обмити її. Вона оцінить вологу та воду і прекрасно ростиме далі.

Монстера
Монстера добре росте без догляду / Фото Pexels

Китайська вічнозелена рослина

Якщо у вас вдома не дуже багато освітлення, тоді ця рослина може стати ідеальною, адже вона чудово росте і в напівтіні. Вона викидає багато листя та може прикрасити будь-яку кімнату пишним зеленим кольором з срібними прожилками.

Источник материала
loader
loader