Все дуже просто: навіщо французи вмочують круасани в каву
Все дуже просто: навіщо французи вмочують круасани в каву

Все дуже просто: навіщо французи вмочують круасани в каву

У цікавій кулінарній традиції багатьох французів є практика "купання" випічки в ароматизованих напоях – ритуал, який набув популярності по всій країні. У чому сенс, розповідає Ukr.Media.

Навіщо французи вмочують круасани в каву?

Експерти відзначили, що багато людей вважають за краще вмочати французьку випічку, таку як круасани, булочки та багети, в напої, оскільки часто для них ці борошняні десерти занадто сухі.

Крім того, вони підкреслили, що скоринка деяких видів французької випічки може бути досить твердою, що ще більше сприяє цій тенденції.

Не всім подобається її хрускіт – і на допомогу приходять гарячі напої. Навіть те, що в чашці залишаються крихти, їх не бентежить,
– зауважують експерти.

До слова, багато українців теж полюбляють замочувати печиво, вафлі та крекери в таких напоях, як чай, молоко чи кава. Хоча причини цієї смачної традиції можуть залишатися невловними, вона популярна та проста. Тож немає чого дивуватися французам.

А ви знали? Часто бісквіт не підіймаються належним чином, утворюються тріщини або залишаються вологими в центрі – чому так відбувається.

Источник материала
loader