На Харківщині студент напав на 15-річну дівчину, зґвалтував та намагався її спалити
На Харківщині студент напав на 15-річну дівчину, зґвалтував та намагався її спалити

На Харківщині студент напав на 15-річну дівчину, зґвалтував та намагався її спалити

У одному з сіл Харківщини 17-річний першокурсник коледжу, почав чіплятися до 15-річної дівчини, після відмови він декілька разів вдарив її цеглою по голові. Далі хлопець зґвалтував непритомну дівчину, спробував її задушити руками та спалити. Дівчина вижила. Про це повідомив керівник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

15-річна дівчина перебуває у тяжкому стані у реанімації. Підозрюваного взяли під варту.

«В спільній компанії вони святкували день народження в сусідньому селі, випивали. А потім друзі підвезли обох додому, висадили на перехресті. Далі вони пішли пішки і біля свого будинку парубок попросив допомогти йому відчинити двері, заманив дівчину додому та почав чіплятися», — повідомив Болвінов.

За його словами, коли дівчина відмовила хлопцю, він завдав шість ударів цеглою їй по голові.

«Вона втратила свідомість, а він потяг її з подвір’я на город. Прямо біля огорожі зупинився — зґвалтував непритомну дівчину та спробував її задушити руками. А далі, вже на городі, розпочав спалювання — для цього облив подругу дизельним пальним», — йдеться у дописі керівника Слідчого управління.

Він запалив одяг на дівчині та пішов спати, каже слідчий.

«Розбудили його вже крики сусідів. Дівчину на землі, від якої йде дим, побачив чоловік з сусідньої ділянки, коли вийшов в туалет. Він одразу впізнав школярку, покликав її матір. Саме дощ і врятував життя — він не загасив полум’я повністю, але й не дав дитині згоріти», — повідомив Сергій Болвінов.

Хлопцю загрожує довічне позбавлення волі.

Источник материала
loader