Підготуйтеся вже: як і чим прикрасити будинок на Новий рік 2025
Підготуйтеся вже: як і чим прикрасити будинок на Новий рік 2025

Підготуйтеся вже: як і чим прикрасити будинок на Новий рік 2025

Хоча до Різдва та Нового року ще чимало часу, втім подбати про те, як прикрасити дім та який декор обрати, варто завчасно. Як створити святкову атмосферу, яка даруватиме радість та затишок, – повідомляє Дім 24.

Який символ 2025 року

2025 рік пройде під егідою Зеленої Дерев'яної Змії. За китайським гороскопом, ця тварина символізує інтуїцію та гнучкість, а також допоможе втілити проєкти та сміливі ідеї у життя. Цей загадковий знак зодіаку сприятиме по-новому дивитися на світ, а також змусить переоцінити життєві пріоритети. Змія спонукатиме до пошуків внутрішньої гармонії та балансу, підштовхуватиме до духовного зростання й може подарувати нові можливості для реалізації в житті.

Разом з тим, Змія можу принести випробування, але не варто їх боятися. Вони допоможуть загартувати характер, силу волі, які підштовхуватимуть до втілення найсміливіших бажань.

Атмосфера у домі починається з тепла. Найкраще забезпечать його газові котли від Bosch. Прості в обслуговуванні. Надійні. Компактні та мінімалістичні: чудово впишуться у будь-який інтер'єр. Широка лінійка продуктів дозволяє знайти найкраще рішення відповідно до своїх потреб.

В яких кольорах прикрасити ялинку та дім

Що стосується кольорів, то з самої назви стає зрозуміло, щасливим буде зелений колір. Похідні кольори дерева – золотий і жовтий – також будуть приносити вдачу. Якщо ви хочете сподобатися покровительці року, то краще прикрасити оселю у таких відтінках. Загалом, уся палітра зеленого – від блідо-смарагдового і салатового до насиченого трав'янистого – підкорить покровительку 2025 року. Також варто звернути увагу на сріблястий, пісочний та золотистий кольори.

Водночас неонових, чорних, сірих та червоних відтінків варто уникати, щоб не роздратувати Змію.

Цікаво. Зелений колір, а особливо смарагдовий, символізують багатство. Деякі фахівці кажуть, що під ялинку можна покласти жменьку монет. Вони притягнуть гроші у дім на весь наступний рік.

Що стосується декору святкової ялинки, то, традиційно, можна додати фігурки Змії. Вважається, що іграшки з тотемною твариною року допоможе залучити достаток, удачу та реалізацію бажань.

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2025
Як прикрасити ялинку на Новий рік 2025 / Фото Getty Images

Як прикрасити дім на Новий рік 2025

Оскільки кольором року будуть зелений, жовтий та золотий, то у таких відтінках варто прикрашати й будинок. Проте перед цим експерти рекомендують добре підготуватися:

  • прибрати у квартирі чи будинку,
  • скласти план декорування,
  • впевнитися, що є всі необхідні інструменти та предмети для створення святкової атмосфери.

Різні кімнати можна стилізувати по-різному, тому Дім 24 зібрав кілька ідей, які допоможуть прикрасити будинок.

  • Засніжені вікна на кухні

Кухня – не те місце, де можна додати багато декору. Звісно, святковий настрій створять тематичні різдвяні серветки, фартух чи скатертина, однак цього може здаватися замало. Так, можна створити святкову композицію прямісінько на вікнах. Для цього знадобиться тоненька малярна стрічка та спрей-сніг.

Щоб створити новорічну композицію, потрібно на склі створити таку собі розмітку, яка буде імітувати старі дерев'яні рами. Після цього варто нанести штучний сніг навколо стрічки, щоб утворилися смужки.

Після цього можна "обвести" руку з келихом, оленів чи подарунок. Така композиція стане ідеальним доповненням кухні, хоча буде мати влучний вигляд і в будь-якій іншій кімнаті.

Як зробити новорічну композицію на вікнах: дивіться відео

  • Ялинка у вітальні

Декорування ялинки – один з найголовніших процесів підготовки до свят. Оскільки головними кольорами є зелений, жовтий та золотий, то у таких кольорах можна прикрасити і ялинку.

Ялинка у золотих кольорах: дивіться відео

До того, ж деякі прикраси можна зробити власноруч, наприклад – бантики. Вони можуть бути різних відтінків і стануть ніжним доповненням для святкової ялинки.

Як зробити бантики для ялинки: дивіться відео

  • Ідеї декору у різних кімнатах

Якщо у вашому будинку є сходи, то вони можуть перетворитися на ефектну різдвяну композицію. Щоб її створити, знадобиться чимало іграшок, але воно того варте, адже такий декор стане незабутнім для всіх гостей.

Святковий декор на сходах: дивіться відео

Якщо ви прагнете додати святкових прикрас, виготовлених власноруч, то можна створити гарну та затишну зимову композицію зі свічками.

Композиція зі свічками: дивіться відео

Цікаво прикрасити зону зі святковим столом можна за допомогою іграшок та штучних гілок ялинки. Щоб повторити таку композицію, потрібно закріпити палицю чи гардину до стелі, а після – почати прикрашати.

Святковий декор для зони біля столу: дивіться відео

Загалом, щоб прикрасити дім до Нового року 2025 достатньо мати гірлянди, новорічні іграшки та краплю натхнення, щоб прикрасити інтер'єр. Не варто забувати й про тематичні пледи та подушки, які додадуть і затишку, і святкової атмосфери.

Источник материала
loader