Renault Trucks святкує 60-річчя свого заводу у Бурґ-ан-Бресс
Renault Trucks святкує 60-річчя свого заводу у Бурґ-ан-Бресс

Renault Trucks святкує 60-річчя свого заводу у Бурґ-ан-Бресс

Завод зі складання великовантажних автомобілів компанії Renault Trucks у місті Бурґ-ан-Бресс, який з моменту відкриття в 1964 році розташовано в регіоні Овернь-Рон-Альп, цього року святкує 60-річчя своєї промислової досконалості. Урочисто відкритий у 1964 році Полем Берліє завод компанії Renault Trucks спеціалізується на виробництві вантажівок для магістральних перевезень і будівельної галузі. Приєднавшись до концерну Volvo Group у 2001 році, цей завод налічує майже 2000 працівників, що робить його найбільшим приватним роботодавцем у передмісті.

За свою історію на заводі Renault Trucks у Бурґ-ан-Бресс виготовили близько мільйона вантажівок, включаючи легендарний Renault Magnum, 130 000 одиниць якого було виготовлено в період з 1990 по 2013 рік. Починаючи з 2013 року, завод виробляє моделі Renault Trucks T (магістральні), C (будівельні) та K (великовантажні).

Renault Trucks святкує 60-річчя свого заводу у Бурґ-ан-Бресс - Фото 1

Будучи піонером циркулярної економіки, Бурґ-ан-Бресс став домівкою для майстерні, що спеціалізується на переробці вживаних вантажівок, яка називається «Завод вживаних вантажівок» (Used Trucks Factory). Наприклад, завдяки використанню сучасних промислових технологій магістральні тягачі перетворюються на вантажні автомобілі з підвищеною прохідністю або на наближені до них вантажівки.

Прагнучі до постійної трансформації, щоб адаптуватися до технологічних змін і відповідати викликам, які постають перед транспортною галуззю, завод досяг значного етапу наприкінці 2023 року, запустивши серійне виробництво автомобілів Renault Trucks E-Tech T (для регіональних перевезень) та E-Tech C (для будівництва), які є останніми доповненнями до модельного ряду електровантажівок виробника.

Источник материала
loader
loader