Samsung представила Galaxy Z Fold 6 Special Edition – найтонший складаний смартфон з новою камерою
Samsung представила Galaxy Z Fold 6 Special Edition – найтонший складаний смартфон з новою камерою

Samsung представила Galaxy Z Fold 6 Special Edition – найтонший складаний смартфон з новою камерою

Samsung нещодавно анонсувала свій новий флагманський складаний смартфон – Galaxy Z Fold 6 Special Edition. Цей пристрій став найтоншим і найлегшим у серії. Цікаво, що на китайському ринку цей смартфон може з’явитися під назвою Samsung Galaxy W25.

Офіційний реліз Galaxy Z Fold 6 Special Edition запланований на 25 жовтня в Південній Кореї. Ціна пристрою складатиме приблизно 2000 доларів за версію з 16 ГБ оперативної та 512 ГБ вбудованої пам’яті. На старті продажу буде доступний лише один колір – Black Shadow.

Новинка вражає своїми габаритами: товщина складає всього 10,6 мм, а вага – 236 грамів. Це на 1,5 мм тонше і на 3 грами легше, ніж стандартний Galaxy Z Fold 6. У розгорнутому стані користувачі отримають доступ до 8-дюймового основного екрана зі співвідношенням сторін 20:18. Зовнішній дисплей має діагональ 6,5 дюймів і співвідношення сторін 21:9. Для підвищення міцності використовується рама з посиленого алюмінію, а передня та задня панелі захищені склом Corning Gorilla Glass Victus 2.

Special Edition відрізняється від звичайного Z Fold 6 деякими технічними характеристиками. Вперше в серії Galaxy Z використовується 200-мегапіксельна основна камера з оптичною стабілізацією зображення. Крім того, смартфон оснащений 12-мегапіксельним ультраширококутним модулем з автофокусом та 10-мегапіксельною телефотокамерою з 3-кратним оптичним зумом. Для селфі передбачена 4-мегапіксельна камера під внутрішнім дисплеєм та 10-мегапіксельна камера на зовнішньому екрані.

Серце пристрою – процесор Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Смартфон працює на One UI 6.1.1 на базі Android 14 і підтримує функції Galaxy AI. Виробник гарантує оновлення до Android 15 на початку 2025 року, а також обіцяє ще шість оновлень операційної системи та сім років оновлень безпеки.

Акумулятор ємністю 4400 мА•год підтримує дротову зарядку потужністю 25 Вт та бездротову – 15 Вт.

Источник материала
loader