Трамп відвідав McDonald’s і попрацював кухарем
Трамп відвідав McDonald’s і попрацював кухарем

Трамп відвідав McDonald’s і попрацював кухарем

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп завітав до одного з закладів McDonald’s у Пенсільванії в межах своєї передвиборчої кампанії. Там він приготував картоплю фрі й роздав її відвідувачам. Про це пише CNN.

Під час недільної прогулянки колишній президент зайшов в один із закладів швидкого харчування в Пенсільванії, де він змінив піджак на фартух, щоб попрацювати кухарем. Пізніше він роздавав відвідувачам їжу через прохідне вікно в ресторані, наголошуючи, що приготував її сам і що все залежить від нього.

Трамп завітав до одного з закладів McDonald’s у Пенсільванії в межах своєї передвиборчої кампанії. Там він приготував картоплю фрі й роздав її відвідувачам. pic.twitter.com/gp0wDfNWoL

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 21, 2024

Куховарячи, Трамп також згадав про свою конкурентку на майбутніх виборах Камалу Гарріс, яка, за її розповідями, у молодості підпрацьовувала в McDonald’s. Республіканець заявив, що Гарріс збрехала про цей факт.

«Я шукаю роботу. І я завжди хотів працювати в McDonald’s, але ніколи не працював. Я балотуюся проти людини, яка сказала, що працювала, але це виявилося абсолютно фальшивою історією», – заявив Трамп.

У відповідь на це представник кампанії Гарріс спростував слова Трампа та розповів CNN, що чинна віцепрезидентка працювала в McDonald's у Каліфорнії влітку 1983 року, коли вона ще була студенткою Університету Говарда у Вашингтоні. За словами чиновника, вона працювала на касі та обслуговувала машини для приготування картоплі фрі й морозива.

 

 

Источник материала
loader
loader