Додасть свіжості будь-якому будинку: стильна модернізація дверей своїми руками
Додасть свіжості будь-якому будинку: стильна модернізація дверей своїми руками

Додасть свіжості будь-якому будинку: стильна модернізація дверей своїми руками

Як повідомляє House Digest, пошук ідеальних нових вхідних дверей може здатися складним та дорогим проєктом. На щастя, повна заміна зовнішніх дверей – не єдиний спосіб оновити вхід до будинку. Як це можна зробити інакше, розповідаємо далі.

Як оновити вхідні двері

Користувачка тікток @bailey.at.home показала чудовий спосіб оновити вхідні двері без купівлі нових.

Вона взяла наявні двері як основу, а для приголомшливого сучасного ремонту використала кілька планок МДФ середньої щільності, нову фурнітуру та фарбу.

Як жінка оновила свої двері: дивіться відео

Щоб отримати стильний дизайн дверей, блогерка спершу зняла двері з петель, прибрала всю фурнітуру та відшліфувала деревину.

Працюєте з меблями або маєте хобі і створюєте декоративні елементи своїми руками? Тоді вам знадобиться акумуляторний лобзик від Bosch, що ідеально підходить для криволінійного, прямого і поперечного розпилювання м'якої або твердої деревини, ДСП і комбінованих деревних матеріалів. Для того, щоб без проблем змінити пильне полотно, більше не потрібні додаткові інструменти, адже лобзик оснащений системою Bosch SDS для швидкої зміни приладдя.

Далі жінка нарізала пластини МДФ та оббила ними двері, щоб оновити поверхню, а також зробила з цього матеріалу обрамлення дверей та додала їм структури за допомогою створення рейкової конструкції.

Для остаточного редизайну вона пофарбувала двері у насичений сірий колір та додала нову фурнітуру.

У результаті жінка без особливих витрат отримала двері, які виглядають як нові, а вхід до її будинку зазнав дивовижної трансформації всього лише завдяки одній зміні.

Источник материала
loader