"Геть депресію!": 3 теплі напрямки Європи з низькими цінниками, які варто відвідати в листопаді
"Геть депресію!": 3 теплі напрямки Європи з низькими цінниками, які варто відвідати в листопаді

"Геть депресію!": 3 теплі напрямки Європи з низькими цінниками, які варто відвідати в листопаді

Однак мандрівники можуть скористатися перевагами міжсезонних тарифів, оскільки ціни, як правило, нижчі, а популярні напрямки вільні від звичайних натовпів туристів. Експерти Which? назвали 3 чудових напрямки в Європі, які ідеально підходять для відвідування в листопаді.

3 теплі напрямки для відвідування в листопаді

  1. Перуджа, Італія

Перуджа, мальовниче місто, розташоване на вершині пагорба в регіоні Умбрія, пропонує комфортну середню температуру 13 градусів Цельсія в листопаді цього року. Туристам пропонується дослідити чарівний історичний центр міста, оточений старовинними оборонними стінами.

Тут є чарівне поєднання маленьких церков, яскравих будинків і численних арок, що підкреслює багату культурну спадщину цього італійського напрямку.

При цьому Умбрія, як найзеленіший регіон Італії, славиться своїми смачними продуктами – від трюфелів і оливкової олії до вина і шоколаду.

Перуджа
Перуджа / Фото Unsplash

До слова, з 15 по 24 листопада в Перуджі відбудеться довгоочікуваний фестиваль "Eurochocolate". Протягом десяти днів у рамках фестивалю відбудуться різноманітні заходи, включаючи виставки шоколадного мистецтва та вуличні вистави, натхненні улюбленими кондитерськими виробами. Відвідувачі також матимуть можливість скуштувати безліч вишуканих сортів шоколаду з усього світу.

  1. Крит, Греція

Крит, найбільший острів Греції, переживає м'який листопад з температурою, що сягає приємних 19 градусів за Цельсієм. Ця ідилічна атмосфера дозволяє відвідувачам досліджувати відомі стародавні пам'ятки острова, приголомшливі природні ландшафти та просторі пляжі – і все це без типового натовпу туристів. Для більш відважних мандрівників середня температура моря залишається привабливою на рівні 20 градусів, що дозволяє освіжитися у водах Середземного моря.

Туристичні експерти рекомендують відпочивальникам пропустити столицю регіону Іракліон і натомість розглянути Ханью, яку називають одним з найкращих приморських міст Середземномор'я. Ханья може похвалитися мальовничим венеціанським старим кварталом 14 століття з безліччю висококласних ресторанів і традиційних таверн.

Неймовірний захід на острові Крит
Неймовірний захід на острові Крит / Фото Unsplash

Крім того, відвідувачі можуть дослідити прилеглі пам'ятки, такі як природний заповідник Елафонісі, відомий своїми приголомшливими рожевими піщаними пляжами, і спокійне озеро Курнас.

  1. Гран-Канарія, Іспанія

Третій за величиною з Канарських островів, цей напрямок приваблює туристів своїм сонячним світлом цілий рік, середньою температурою 21 градус за Цельсієм у листопаді та різноманітністю приголомшливих пейзажів.

Відвідувачі району Маспаломас можуть насолодитися унікальним досвідом, маючи можливість відпочити на приголомшливих пляжах з чорної лави та білого піску. Регіон пропонує доступ до природних басейнів, пишних ботанічних садів і мальовничих золотих дюн пустелі, уникаючи при цьому натовпів і сильної сонячної спеки.

Гран-Канарія
Гран-Канарія / Фото Unsplash

Експерти виділяють курорт Пуерто-де-Моган як обов'язкове місце для відвідування на спокійному західному узбережжі острова. Відомий своєю мальовничою гаванню, прикрашеною малоповерховими будинками та яскравими квітковими арками, цей район зачаровує відвідувачів.

Крім того, місцевий піщаний пляж надає гостям доступ до різноманітних закладів харчування у сусідніх ресторанах.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader