Поліцейські столичного метро затримали збувача психотропів
Поліцейські столичного метро затримали збувача психотропів

Поліцейські столичного метро затримали збувача психотропів

Поліцейські столичного метро затримали збувача психотропів - Фото 1

Поліцейські викрили чоловіка, який мав при собі пакунок психотропної речовини «Альфа-PVP», який він планував збути. Слідчі повідомили молодику про підозру, йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Затримали порушника працівники управління поліції в метрополітені. У чоловіка, якого зупинили для перевірки на станції метро «Почайна» працівники поліції виявили пакунок із психотропними речовинами. На місце події для документування злочину прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів слідчий управління поліції в метрополітені Олександр Довгий, зловмисником виявився 22-річний місцевий мешканець:

«Ми вилучили у фігуранта вакуумний поліетиленовий пакет в якому знаходилася психотропна речовина, яку він мав намір збути. Експертиза підтвердила, що вилучене – психотроп – «Альфа-PVP», вагою 639 грамів. Вартість вилученого товару за цінами “чорного” ринку становить більш ніж пів мільйона гривень. Ми затримали порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”.

Слідчі, за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури, повідомили наркозбувачу про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту, особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено, в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає позбавлення строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader