Розумне кільце Samsung Galaxy Ring надійшло у продаж
Розумне кільце Samsung Galaxy Ring надійшло у продаж

Розумне кільце Samsung Galaxy Ring надійшло у продаж

Розумне кільце Samsung Galaxy Ring стало доступним для попереднього бронювання в Індії минулого тижня, а тепер новинка надійшла у продаж. Варто зазначити, що в Індії Samsung Galaxy Ring коштує $465 (у США ціна складає $400), воно доступне в кольорах Titanium Black, Titanium Silver та Titanium Gold та у дев’яти розмірах від 5 до 13.

Пристрій включає бездротову зарядну підставку зі світлодіодним індикатором навколо багатофункціональної кнопки для індикації рівня заряду батареї, і його можна заряджати бездротовим способом.

Galaxy Ring надає детальну інформацію про стан здоров’я, постійно аналізуючи рух, якість сну та частоту серцевих скорочень, щоб скласти повну картину стану здоров’я користувача. Galaxy Ring розроблено, щоб витримувати щоденне зношування, воно водонепроникне, що робить його придатним для плавання та інших видів діяльності. Пристрій також надає мотиваційні повідомлення на основі штучного інтелекту та поради з тренувань на основі активності користувача, виступаючи як персональний тренер.

Пристрій відповідає ступеню захисту IP68, може витримувати занурення в прісну воду на глибину 1,5 метра протягом 30 хвилин, хоча він не підходить для дайвінгу або занять у воді під високим тиском.

Источник материала
loader