5 рослин для успіху: які вазони принесуть у дім щастя
5 рослин для успіху: які вазони принесуть у дім щастя

5 рослин для успіху: які вазони принесуть у дім щастя

Кімнатні рослини можуть змінити найпохмуріший інтер'єр і додати йому яскравості та "життя". House Beautiful пише, що вазони навіть здатні покращувати настрій та сон людей.

Перед тим, як купувати кімнатну рослини, дізнайтеся про те, як за нею потрібно доглядати. Деякі вазони ростуть у напівтіні, а поливати їх можна дуже рідко, інші – навпаки потребують ретельного догляду. Важливо обрати таку рослину, за якою ви справді зможете дбати, адже зів'ялі вазони точно не випромінюватимуть позитивну енергію.

Які рослини приносять щастя

Щасливий бамбук

Попри свою назву, ця рослина не є справжнім бамбуком, а видом драцени, листя якої нагадують бамбук. Щасливий бамбук легко вирощувати, а тримати його радять при непрямому освітлення. Ця рослина вважається талісманом, який здатний приносити у дім щастя, здоров'я та везіння.


Оригінальне листя щасливого бамбука / Фото RDNE Stock project, Pexels

Орхідея

Орхідеї вирізняються своєю довговічністю та красивим цвітінням. Вони символізують родючість і достаток. Що важливо, ця рослина насправді не така вибаглива у догляді, як здається на перший погляд. Фахівці радять поставити її у місці, яке буде освітлюватися сонячним промінням щонайменше 6 годин вдень, а щоб полити її – просто покласти 3 кубики льоду у горщик.


Орхідея любить бути у добре освітленому місці / Фото Skylar Kang, Pexels

Квасениця

Інша назва цієї рослини – оксаліс. Вона є символом ірландського національного свята – Дня святого Патрика. В Ірландії вірять, що оксаліс приносить удачу у дім. Ніжні квіти цього вазона цвітуть тижнями, а поливати його треба дуже рідко.


Оксаліс приносить удачу у дім / Фото Wyxina Tresse, Pexels

Бромелія

Бромелія ідеально підійде для тих людей, які шукають унікальний декор для свого дому. Ця тропічна рослина є близькими родичем ананаса, вона має яскраве забарвлення та різні відтінки. Вважається, що бромелія наповнює дім удачею.


Унікальне листя бромелії / Фото Sasha Kim, Pexels

Пілея

Кругле й маленьке листя пілеї нагадує монети. Саме тому люди вважають, що ця рослина приносить своїм власникам багатство. Доглядати за нею не складно – поливати слід тоді, коли ґрунт підсохне.


Пілею можна поставити піл яскраве, але не пряме сонячне світло / Фото kaboompics, Pexels

Источник материала
loader
loader