Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7
Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7

Китайський холдинг Geely презентував перші офіційні ілюстрації нового кросовера сімейства Galaxy. Новинка, що отримала позначення Starship 7, являє собою гібрид, що підключається (PHEV), що використовує платформу нового покоління Thor.

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 1

Geely Galaxy Starship 7 пройшов сертифікацію у вересні цього року. Автомобіль створений у рамках анонсованого у лютому 2023 року сімейства Galaxy. Середньорозмірний кросовер побудований на новій архітектурі Geely Global Energy Architecture (GEA). За своїми габаритними розмірами (4740/1905/1685 мм) та величиною колісної бази (2755 мм) можна порівняти з новим поколінням Skoda Kodiaq та подовженою версією VW Tiguan для китайського ринку.

Дизайн новинки виглядає дуже сучасно і стильно завдяки оригінальній світлодіодній світлотехніці, яка, відповідно до моди, є тонкими світлодіодними елементами, що розтягнулися вздовж усієї передньої та задньої панелей кузова. Силует Galaxy Starship 7 перегукується з Porsche Cayenne.

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 2

Гібридна система PHEV складається із 110-сильного бензинового ДВС об’ємом 1,5 л і встановленого в блоці з ним електродвигуна. Живлення останнього забезпечує літій-залізо-фосфатний акумулятор SVOLT місткістю 19 або 29 кВт-год. Залежно від цього запас ходу на електротязі варіюється від 101 до 150 км.

Інтер’єр у стилістиці мінімалізму виконаний у двоколірній гамі. Серед функціональних особливостей новинки – двоспицеве ​​рульове колесо асиметричної форми, світлодіодне фонове освітлення, повітропровід системи вентиляції та кондиціювання на всю довжину торпеди та два цифрові дисплеї.

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 3

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 4

Водій відділений від переднього пасажира високим трансмісійним тунелем, в якому розташовані два підсклянники, містке відділення для дрібниць та майданчик для бездротової зарядки смартфонів. Також на центральній консолі є блок фізичних кнопок для керування допоміжними функціями та циліндричний контролер. Впоратися з функціоналом новинки водієві допоможе інтелектуальна операційна система Flyme Auto.

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 5

Офіційна презентація Geely Galaxy Starship 7 відбудеться у найближчі кілька тижнів. До кінця 2025 року компанія планує представити асортимент із семи автомобілів сімейства Galaxy. Суббренд був запущений на початку 2023 року і позиціюється на сходинку нижче за преміальний Zeekr.

Geely анонсувала стильний гібридний кросовер Galaxy Starship 7 - Фото 6

Источник материала
loader