Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»?
Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»?

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»?

Серіали
Статті
Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»?
Статті
Серіали

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»?

Українське «наше все» від кіно — Ада Роговцева — повернулась до зйомок після тривалої перерви.
Катерина Городнича
Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 1
23 Жов 2024
0
98

Продюсери серіалу «Кава з кардамоном», другий сезон якого зараз у стадії активного виробництва, анонсували появу серед касту проєкту найтитулованішої української акторки.

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 2

В останні роки поява на великому і малому екрані Ади Роговцевої — окрема подія. Володарка звання «Герой України» і народна артистка нечасто дозволяє собі виснажливий процес зйомок. Останньою її роботою була роль у серіалі «Мама. Продовження» ще за 2022 рік. Це означає, що знімальний період був у 2021-му. І з'явилась акторка там лише в одній серії.

Аді Миколаївні — 87. І ваша Антоніна планує у свої 87 веселитися так само.

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 3

Зважаючи на те, що акторка зараз вкрай рідко погоджується працювати на знімальних майданчиках, команді «Кави з кардамоном» пощастило, що продюсерка (і заразом виконавиця головної ролі) Олена Лавренюк має з нею давню спільну театральну історію. І відповідно теплі дружні стосунки. 

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 4

Вистава, в якій співпрацювали Ада Роговцева та Олена Лавренюк («Соломон у спідниці») не змогла відродитися після того, як загинув ще один актор проєкту — Павло Лі. Олена Лавренюк прокоментувала нам, що вони просто не можуть ніким замінити Павла.

На питання, чи важко було вмовити Роговцеву на зйомки, Олена відповіла:

«Я вважаю, що Аду Миколаївну треба знімати і знімати. Якщо гідний матеріал, то вона залюбки погодиться. В день, коли вона мала працювати в кадрі, на вулиці було нуль градусів, бо ми дуже рано починаємо зйомки. І Ада Миколаївна на рівні з молодими акторами відпрацювала з ранку до вечора на ногах. Стара школа відчувається у всьому».

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 5

В «Каві з кардамоном-2» Ада Роговцева зіграє герцогиню, маму головного героя. Тут варто зазначити, що головний герой в другому сезоні зміниться. До того ж, навіть фанати книжкового першоджерела серіалу — серії романів Наталії Гурницької — не зможуть здогадатися на кого саме, адже автори сценарію в другому сезоні більше не дотримуються історії з книжок, а пишуть власну. 

Кого зіграє Ада Роговцева в другому сезоні «Кави з кардамоном»? - Фото 6

Серіал «Кава з кардамоном» — це такі «Бріджертони» на мінімалках. Тільки без невгамовного сексу і голлівудського бюджету. Олена Лавренюк сказала, що усіляке сороміцтво банить телебачення. Оскільки в Україні серіали виробляються на замовлення телеканалів, а не цифрових платформ (як ті ж «Бріджертони»), то і рівень «цнотливості» відповідний до вимог. Олена не може передбачити скільки відвертих сцен залишать глядачам цензори СТБ, але присяглася, що секс вони таки знімають. Але будуть його дивитися глядачі чи тільки режисери монтажу, то вже питання. Ну хоч актори зігрілись, що ж.

В першому сезоні нам показали історію забороненого кохання дочки українського священника з набагато старшим за неї одруженим польським шляхтичем (його зіграв польський актор Павел Делонг). Події відбуваються у Львові середини XIX століття, за часів «Весни народів», революції 1848–1849 років.

Проєкт отримав «Золоту дзиґу» як найкращий ігровий серіал.

«Антоніна»
Катерина Городнича
Після участі в американському шоу «Кохання наосліп» азовця Богдана Олінареса намагаються дискредитувати в інфопомийках
Теги
серіали
Олена Лавренюк
Кава з кардамоном
Источник материала
loader