НОК, «Епіцентр К» та магазин Intersport об’єдналися заради підтримки дітей загиблих захисників
НОК, «Епіцентр К» та магазин Intersport об’єдналися заради підтримки дітей загиблих захисників

НОК, «Епіцентр К» та магазин Intersport об’єдналися заради підтримки дітей загиблих захисників

В одному зі столичних гіпермаркетів «Епіцентр» в рамках проєкту «Intersport - дітям Героїв» відбувся спортивний захід, організований Національним олімпійським комітетом України, компанією «Епіцентр К» та магазином Intersport, спільно з Благодійним фондом «Діти Героїв».

Як повідомляє пресслужба НОК, здійснення мрій дітей, які прагнуть досягти успіхів у спорті, попри складні життєві обставини, вже давно головною метою провідних українських компаній «Епіцентр К» та «Intersport», які другий рік поспіль проводять такі надзвичайно теплі зустрічі за участю титулованих відчизняних олімпійців, передає Укрінформ.

На початку заходу учасникам продемонстрували відео про підготовку та участь української команди в Олімпійських іграх Париж-2024, роль компанії «Епіцентр» у підтримці олімпійської збірної. А після емоційного виконання Гімну України до юних підопічних Благодійного фонду з мотиваційними словами звернулися почесні гості.

Президент НОК України Вадим Гутцайт зазначив, що в цей день діти мають нагоду поспілкуватися зі справжнім сузір’ям олімпійського руху України - переможцями, призерами, фіналістами паризьких Ігор. Їхні історії успіху мають надихати кожного учасника ніколи не зупинятися, а рухатися лише вперед до своїх мрій.

У свою чергу заступниця голови ТОВ «Епіцентр К» у сфері комунікацій, реклами та зв’язків із громадськістю Ірина Шинкаренко та директор торгового центру «Епіцентр» на Братиславській Володимир Панченко наголосили на важливості підтримки дітей і спорту в нинішні складні часи, а також подякували олімпійцям за увагу до дітей українських героїв.

Зрештою бурхливими оваціями діти зустріли своїх кумирів - чемпіонів та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. Серед гостей заходу були олімпійські чемпіонки Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька, Юлія Бакастова, призери Олімпійських ігор Парвіз Насібов, Ірина Коляденко, Ірина Геращенко, Марта Фєдіна, фіналісти Олімпіади в Парижі Ігор Трунов, Дмитро Даниленко та Олексій Середа.

Діти мали змогу поспілкуватися з олімпійцями, зробити пам’ятні фото, отримати автографи, взяти участь в олімпійській вікторині, а також спільно з титулованими атлетами позмагатися між собою у різноманітних спортивних активностях. Кожен учасник був відзначений цінним призом від НОК України.

Завершився захід урочистим врученням подарунків з листа-побажань дітей від компаній «Епіцентр К» та Intersport,

Фото: noc-ukr.org.

Теги по теме
Украина Киев Спорт Дети
Источник материала
loader