Tri-fold від Samsung може вийти вже наступного року
Tri-fold від Samsung може вийти вже наступного року

Tri-fold від Samsung може вийти вже наступного року

Samsung готується розширити свою лінійку складних смартфонів новим смартфоном, що складається втричі, який потенційно буде представлений у 2025 році. Компоненти пристрою, оснащеного екраном, який складається вдвічі, уже розроблені, що свідчить про готовність до комерціалізації. Однак остаточне рішення залишається за підрозділом Samsung Mobile eXperience на чолі з TM Roh.

Tri-fold від Samsung може стати першим tri-fold на світовому ринку

Наразі Mate XT від Huawei є єдиним потрійним телефоном на ринку, наразі лише Китаєм. Якщо Samsung випустить цю модель у всьому світі, це може стати першою потрійною моделлю, доступною в усьому світі. Новий форм-фактор перетворить дисплей розміром з планшет на компактний телефон, забезпечуючи універсальне використання в різних сценаріях.

Про специфікації ще нічого не повідомляється, але галузеві патенти пропонують інноваційні шарнірні механізми та інтеграцію датчиків, натякаючи на пристрій, розроблений для гнучких випадків використання.

Чого очікувати?

Виходячи з послужного списку Samsung складних телефонів, преміальний трискладний телефон також, ймовірно, використовуватиме останній флагман Qualcomm, Snapdragon 8 Elite.

Для тих, хто цікавиться можливостями багатозадачності, ключові досягнення в Snapdragon 8 Elite включають підвищення продуктивності графічного процесора на 40% і покращення можливостей трасування променів на 35% порівняно з Snapdragon 8 Gen 3 існуючого Galaxy Z Fold 6. Ці вдосконалення в поєднанні зі збільшенням енергоефективності на 44% роблять чипсет ідеальним для складних завдань, таких як ігри та багатозадачність, забезпечуючи розумне підвищення продуктивності для майбутньої потрійної моделі Samsung.

Чипсет має оновлений NPU (45% покращення можливостей AI), що забезпечує більш складні функції Galaxy AI для телефону з потрійним складом.

Однак трикутник також, ймовірно, повинен бути тоншим, ніж існуючий Galaxy Z Fold 6, тому всередині також не очікується більших датчиків камери. Читачі повинні очікувати налаштування камери, схожої на існуючу складну камеру компанії. Для довідки налаштування камери Galaxy Z Fold 6 наведено нижче:

  • 50 МП, f/1,8, 23 мм (ширококутний), 1,0 мкм, подвійний піксель PDAF, OIS
  • 10 МП, f/2.4, 66 мм (телефото), 1.0 мкм, PDAF, OIS, 3x оптичний зум
  • 12 МП, f/2.2, 123˚, 12 мм (надширокоугольний), 1,12 мкм
Источник материала
loader
loader