У листопаді відбудеться більше 90 аукціонів від Земельного банку
У листопаді відбудеться більше 90 аукціонів від Земельного банку

У листопаді відбудеться більше 90 аукціонів від Земельного банку

У жовтні успішно стартували аукціони від ТОВ «Державний земельний банк». Конкуренція на торгах із оренди державних сільськогосподарських земель із перших же торгів досить велика: від 2-5 учасників і до 48-51 потенційного орендаря. 

За результатами перших майже 60 аукціонів державний бюджет уже буде поповнюватися щороку на понад 120 млн грн і це майже у 9 разів більше від стартової вартості цих ділянок.

За результатами уже проведених аукціонів майданчик Української універсальної біржі впевнено лідирує за цим напрямком торгів за рівнем доходу організатора. Адже тут залучили та підготували більше 15 переможців із суборенди найбільших ділянок.

Тож менеджери майданчика, маючи переможний досвід у роботі та фахові  знання, запрошують аграріїв до наступних аукціонів із суборенди державних сільськогосподарських ділянок, які відбудуться у листопаді. Нині у системі на наступний місяць уже заплановано 93 аукціони від Державного земельного банку. Площі ділянок різні: від 2,05 га до 558,6 га. Загалом у листопаді планують здати в суборенду близько 6,5 тис. га.

За регіонами ділянки знаходяться у таких областях: Запорізька, Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Київська, Кіровоградська та Запорізька.

І не залежно від того, де ви хочете орендувати землю і наскільки вона вартісна, майданчик УУБ надасть не лише якісну технічну підтримку, а й повний супровід менеджерів у підготовці та участі у торгах.


Перегляди: 0
Источник материала
loader