Ведмедик Паддінгтон отримав справжній паспорт у Британії: миле фото
Ведмедик Паддінгтон отримав справжній паспорт у Британії: миле фото

Ведмедик Паддінгтон отримав справжній паспорт у Британії: миле фото

Як пише CNN, паспорт видали на прохання співпродюсера майбутнього фільму "Паддінгтон у Перу" Роба Сільва.

Чоловік зізнався, що у третьому фільмі серії ведмедик поїде на батьківщину в Перу, щоб відвідати свою тітку Люсі. Саме тому команда звернулася до Міністерства внутрішніх справ зі зверненням, чи могли б там видати копію паспорта.

Однак все зайшло набагато далі – їм видали справжній офіційний документ. У паспорті зазначено ім'я власника – Паддінгтон Браун.

Ви не можете подумати, що в Міністерства внутрішніх справ буде почуття гумору, але, згідно з офіційними спостереженнями, вони просто внесли його в список як Ведмедя,
– розповів Сільва.

Ведмедику Паддінгтону видали справжній паспорт
Ведмедику Паддінгтону видали справжній паспорт / Скриншот з ютуб-каналу Paddington Bear

Хто такий ведмедик Паддінгтон

Ведмедик Паддінгтон – герой книг англійського письменника Майкла Бонда й однойменного дитячого серіалу. Книга про ведмежа вважається класикою дитячої літератури. Уперше книга "Ведмедик, на ім'я Паддінгтон" була опублікована 13 жовтня 1958 року.

У 2014 році у Британії відбулася прем'єра пригодницької комедії "Пригоди Паддінгтона". Продовження фільму вийшло в українській прокат у 2018-му. В обох частинах ведмедика озвучував президент України Володимир Зеленський, коли ще був артистом.

Теги по теме
Курьезные новости
Источник материала
loader
loader