iPhone 17 Pro Max матиме менший динамічний острів через зміну Face ID
iPhone 17 Pro Max матиме менший динамічний острів через зміну Face ID

iPhone 17 Pro Max матиме менший динамічний острів через зміну Face ID

За словами технологічного аналітика Джеффа Пу, який має досить хороший досвід роботи з чутками Apple, висококласний iPhone 17 Pro Max, який буде представлений наступного року, матиме менший Dynamic Island. Це повторює інформацію, якою він вперше поділився в травні.

У аналітичній записці з інвестиційним банком Haitong International на початку цього місяця, отриманій MacRumors, Пу сказав, що iPhone 17 Pro Max матиме «металінзи» для Face ID, що призведе до «значно звуженого» Dynamic Island на пристрої. Він не очікує, що ця зміна стосуватиметься меншого iPhone 17 Pro або будь-якої іншої моделі iPhone 17.

У той час як традиційна камера iPhone має вигнуті лінзи, які перенаправляють світло на датчик зображення, metalens — це тонка плоска лінза з мікроскопічними візерунками, вигравіруваними на ній, які можуть точніше фокусувати світло. У своїй дослідницькій записці цього місяця Пу не надав жодних конкретних деталей про те, як Apple планує використовувати metalens для системи Face ID, а також не пояснив, як ця зміна призведе до вужчого Dynamic Island.

Apple представила Dynamic Island на моделях iPhone 14 Pro у 2022 році, а також він доступний на всіх моделях iPhone 15 і iPhone 16. Очікується, що Apple представить серію iPhone 17 у вересні наступного року, і більше подробиць про цей метал може з’явитися в найближчі місяці.

Источник материала
loader