Чарльз III та Камілла перебувають під посиленою охороною: що загрожує королівській парі
Чарльз III та Камілла перебувають під посиленою охороною: що загрожує королівській парі

Чарльз III та Камілла перебувають під посиленою охороною: що загрожує королівській парі

Королівські служби безпеки перебувають у стані підвищеної готовності цими вихідними, пишуть у виданні The Daily Mail. Короля Чарльза III та королеву Каміллу прагнуть захистити від австралійця, який називає себе позашлюбним сином подружжя.

58-річний Саймон Чарльз Доранте-Дей, який родом з Великої Британії, переконаний, що є таємною дитиною Чарльза III й Камілли й народився поза шлюбом. Чоловік стверджує, що після народження його віддали на всиновлення та взяли до себе працівники королівського палацу.

Чарльз III та Камілла перебувають під посиленою охороною: що загрожує королівській парі - Фото 1
Саймон Чарльз Доранте-Дей (другий на колажі) вказує на нібито схожість з королем і його синами / Фото з фейсбуку чоловіка

Саймон Чарльз Доранте-Дей роками вимагав зробити тест ДНК, щоб підтвердити його слова. Та коли він заявив, що хоче перетнутися з монаршим подружжям, його внесли до списку спостереження. За чоловіком вестиме нагляд служба безпеки.

Відомо, що Саймона всиновили, коли йому було приблизно 8 місяців. На той час Каміллі мало виповнитися 18 років, а принцу Чарльзу – 17. За словами чоловіка, його названа бабуся працювала на Єлизавету II й допомогла хлопчику влаштуватися в житті.

Саймон переконаний, що він королівської крові. Він посилається на невідповідності в його документах про народження.

Про що кажуть факти

Офіційна версія роману Чарльза III й Камілли суперечить тому, про що говорить Саймон Чарльз Доранте-Дей. Королівська пара познайомилась через кілька років після того, як народився чоловік.

Та за власними дослідженнями Саймона, Чарльз III та Камілла вперше зблизилися у 1965 році на похороні Вінстона Черчилля. Хоч насправді їхня перша зустріч була на матчі з поло в Віндзорському великому парку в 1970 році.

Источник материала
loader
loader