Дівчина розбила скарбничку, яку її батько наповнював роками: що було всередині
Дівчина розбила скарбничку, яку її батько наповнював роками: що було всередині

Дівчина розбила скарбничку, яку її батько наповнював роками: що було всередині

Те, що було у скарбничці, дівчина показала у своєму ролику в тіктоці.

Що було у скарбничці

Мала Вейд спустошила скарбничку, в якій виявила не тільки готівку і монети, а й зворушливу записку від батька. Ролик став вірусним і швидко набрав понад 1,2 мільйона переглядів.

Мій батько завжди був моїм героєм, тому отримання цієї скарбнички означало для мене набагато більше, ніж те, що було всередині. Він усе життя працював на важких роботах, і я знаю, що він подарував би мені весь світ, якби міг, і ця скарбничка символізує це,
– розповіла дівчина.

Дівчина не сказала скільки грошей було всередині, але поділилася частиною зворушливого листа, який вона знайшла всередині.

"Я натрапила на помаранчевий папір для нотаток. Батько написав, що це компенсація за ті дні, коли його не було поруч, щоб зводити тебе на морозиво. Він зберігав гроші для цього для цього дня. Я б поділилася всією запискою, яку він залишив усередині, але вона здалася мені надто особливою, тому я вирішила включити у відео тільки останню сторінку", – сказала вона.

Дівчина розбила скарбничку: дивіться відео

Реакція соцмереж

Цей зворушливий жест викликав милу реакцію у людей у соцмережах. Ось, які коментарі вони залишали:

  • "Ридаю, ми повинні захистити його за всяку ціну",
  • "Деяким людям судилося бути батьками, який у тебе неймовірний батько",
  • "Це змусило мене думати, що кожна людина особлива для когось. Тож ставтеся до всіх, кого зустрічаєте, з повагою. Не лізьте в чиєсь життя і не руйнуйте його. Тому що ви завдаєте болю не тільки їм, а й людям".
Источник материала
loader
loader