Рапорти та онлайн-навчання. Міноборони розповіло про нововведення у застосунку «Армія+»
Рапорти та онлайн-навчання. Міноборони розповіло про нововведення у застосунку «Армія+»

Рапорти та онлайн-навчання. Міноборони розповіло про нововведення у застосунку «Армія+»

Одна з ключових функцій застосунку «Армія+» – подача рапортів – стає ще доступнішою завдяки цифровізації. Про це заявила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко, передає кореспондент «Главкома».

Заступниця міністра зауважила, що наразі в додатку «Армія+» реалізовано можливість подачі п'яти різних рапортів, включаючи популярну форму п'ять. Він тепер доступний в електронній формі. Серед нововведень – рапорти на виїзд за межі гарнізону, відпустку, а також на відпустку після звільнення з полону.

Черногоренко наголосила, що поступово паперові рапорти будуть замінені електронними, і наразі вже їх подано понад 10 тис. через додаток.

Крім цього заступниця міністра зауважила, що вперше запускається онлайн-навчання в «Армії+». У першій версії платформи будуть доступні три навчальні курси:

  • Загальна підготовка.
  • Побут у польових умовах.
  • Безпілотні системи.

За словами Катерини Черногоренко, нові курси будуть додаватися щомісяця. Зокрема військові вивчатимуть там не тільки вітчизняні БпЛА, а й союзників та ворожих.

Заступниця міністра додала, що кількість військовослужбовців, які користуються  застосунком «Армія+» сягнула 340 тис. 

Згодом заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко зауважила, що одна з базових функцій, яка наявна у додатку «Армія+» – це електронні рапорти. 

Також у застосунку «Армія+» можна створити рапорт. Міноборони зазначає, що у додатку можна скласти, підписати, відправити та відстежити електронний рапорт. Міністерство оприлюднило відео, де покроково пояснюється як це зробити.

Источник материала
loader