Тімур Мірошниченко відверто зізнався, що у його дружини стався викидень
Тімур Мірошниченко відверто зізнався, що у його дружини стався викидень

Тімур Мірошниченко відверто зізнався, що у його дружини стався викидень

Ба більше, Тімур розповів, що дружині все життя казали, що у неї не буде дітей. Однак подружжя "успішно ламає цю статистику", сказав ведучий в інтерв'ю для Слави Дьоміна.

Мірошниченко зізнався, що коли Інна була вагітна донькою Мією, то було тривожно, оскільки перед тим у жінки стався викидень. Зауважимо, що дівчинка народилася у 2018 році.

З першою вагітністю, коли Мією була Інна вагітна, то, мабуть, такий легкий нервовий стан був завжди,
– поділився Тімур Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко вважає, що у такій складній ситуації в першу чергу треба підтримувати дружину.

Ти розумієш, що у тебе буде дитина. Поки нічого не видно, нічого не відбувається, ти просто знаєш цей факт. Звісно, коли процес проходить все далі й далі, твоє розуміння того, що там твоя дитина так само пропорційно збільшується, росте разом із тим. У жінки ж інша історія. Вона це відчуває все всередині,
– каже ведучий.

Тімур підкреслив, що саме жінка втрачає життя всередині себе. Тому, на думку чоловіка, підтримати її у цей момент значно важливіше, аніж піклуватися про себе. Однак у кожного ситуація індивідуальна.

Інтерв'ю з Тімуром Мірошниченком: дивіться відео онлайн

Нагадаємо, що Інна та Тімур Мірошниченки виховують чотирьох дітей, серед яких двоє з дитячого будинку. Подружжя, зокрема, усиновило хлопчика Марселя та удочерило дівчинку Ангеліну.

Источник материала
loader