Календар Google отримав оновлений дизайн і темний режим
Календар Google отримав оновлений дизайн і темний режим

Календар Google отримав оновлений дизайн і темний режим

Google нарешті вводить темний режим у веб-версію Календаря Google і розгортає «оновлений інтерфейс користувача». Новий інтерфейс користувача міститиме кнопки, діалогові вікна та бічні панелі, які є «сучаснішими та доступнішими» з покращеними шрифтами.

Оновлення почало випускатися цього тижня, і незабаром воно стане доступним для всіх, незалежно від того, чи використовують вони особистий обліковий запис Gmail або будь-який платний обліковий запис Google Workspace.

Коли він стане доступним у вашому обліковому записі, ви зможете ввімкнути темний режим , клацнувши піктограму налаштувань у верхньому правому куті інтерфейсу Календаря Google, у якому з’явиться нове спадне меню з темним параметром, доступним у розділі «Вигляд». Користувачі також можуть повернутися до опції освітлення або вибрати тему, яка відповідає обраній темі їх пристрою.

Раніше для ввімкнення темного режиму Google Календаря в Інтернеті потрібні були сторонні розширення браузера, щоб змінити його вигляд. Google попереджає, що оскільки оновлення є «візуальним оновленням», воно може призвести до того, що активні розширення «працюватимуть не так, як очікувалося».

Знімок екрана календаря Google в Інтернеті з легким інтерфейсом.
Календар Google в Інтернеті також отримує оновлення інтерфейсу користувача з більш сучасними елементами керування та діалоговими вікнами. Зображення: Google

Google каже, що оновлений інтерфейс календаря також матиме «розбірливу та чітку іконографію зі свіжим відчуттям», використовуючи «спеціально розроблені та добре розбірливі шрифти», які відповідають стандартам Google Material Design 3 . Оновлення, включно з темним режимом, також стосуватимуться «весь веб-перегляд календаря», включаючи перегляд списку завдань.

Источник материала
loader