Оля Полякова вразила виконанням пісні Ірини Білик
Оля Полякова вразила виконанням пісні Ірини Білик

Оля Полякова вразила виконанням пісні Ірини Білик

Співачка Оля Полякова у 13 років відстояла в черзі п'ять годин, щоб узяти автограф у народної артистки України Ірини Білик, яка тоді приїхала до Вінниці з концертом. Про це виконавиця розповіла у випуску шоу МузRooM, опублікованому на ютуб-каналі продюсера Разміка Погосяна.

Білик лишила на плакаті Полякової напис: «Олі, від мене на все добре, Ірина Білик». «У мене цей плакат досі у старій квартирі висить», – зізналася Полякова.

Крім того, співачка заявила, що легендарна пісня Білик «Ти мій», випущена 1995 року, стала для неї пророчою, а потім сама виконала цей хіт.

Раніше в етері телеканалу «1+1 Україна», у проєкті «Пісня мого життя», Полякова розповідала, як познайомилася з хлопцем, поки стояла в черзі за автографом Білик.

«Цей хлопчик проводжав мене додому, до мого під’їзду. Він забув взяти у мене номер телефону, тому приходив у мій двір, щоб мене там зустріти. Місяців зо два йому не вдавалося мене зустріти. Врешті він придумав таку тему: взяв магнітофон і десь о 23:00, коли вже всі були вдома, нікого не було у дворі, увімкнув цю пісню. Я почула «Ти мій» і, звісно, відкрила вікно і подивилася, звідки вона звучить. Я спустилася вниз. І в нас продовжилася дружба, спілкування».

До слова, Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський 12 вересня відсвяткували 20 років подружнього життя. Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в інстаграмі. Артистка показала подружнє фото й додала до нього зворушливий підпис У сторіз співачка додала, що вважає свого чоловіка партнер ін крайм, що в перекладі може означати «подільник», «поплічник».

Нещодавно Оля Полякова випустила пісню «Білий налив», до створення якої долучилася співачка та авторка пісень Tayanna, а також було використано уривок пісні хіта Ірини Білик.

Источник материала
loader