Представлено новий кросовер Opel Mokka: подробиці та ціни
Представлено новий кросовер Opel Mokka: подробиці та ціни

Представлено новий кросовер Opel Mokka: подробиці та ціни

Компанія Opel розпочинає продажі оновленого кросовера Mokka. Модель запропоновано у трьох версіях: бензиновій, гібридній та повністю електричній.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Нагадаємо, що кросовер Mokka поточного покоління базується на модульній платформі CMP (Common Modular Platform), спільно розробленій Peugeot-Citroen і китайською компанією Dongfeng.

New Opel Mokka

Оновлений Opel Mokka повністю відмовився від хрому – декор відтепер виключно чорний. Кросовер трохи змінився зовні, отримав нову емблему, а електрична версія ще й аеродинамічні диски.

У салоні з’явилося велике вигнуте табло на передній панелі, яке поєднує в собі 10-дюймову панель приладів та сенсорний екран інформаційно-розважальної системи тієї ж діагоналі. Вся тканинна оббивка зроблена з вторинної сировини.

New Opel Mokka

Навігаційна система підтримує завантаження оновлень “по повітрю”. Заявлені також помічник ChatGPT, бездротова зарядка, роз’єм USB-C і камера заднього виду з кутом огляду 180 градусів.

Базова версія оснащена бензиновою “турботрійкою” 1.2 потужністю 136 кінських сил. У гамі також присутні гібридна система на основі цього ж агрегату в парі з “роботом” eDCT і повністю електрична установка, що розвиває 156 сил та 260 Нм крутного моменту. Запас ходу “електрички” сягає 400 кілометрів.

New Opel Mokka

Оновлений Opel Mokka дістанеться дилерів вже протягом найближчих тижнів. Виробництво паркетника налагоджено на заводі, розташованому у французькому місті Пуассі. Ціни стартують з позначки 26 740 євро.

Источник материала
loader
loader