Прогноз погоди в Україні на 26 жовтня: мінлива хмарність та туман
Прогноз погоди в Україні на 26 жовтня: мінлива хмарність та туман

Прогноз погоди в Україні на 26 жовтня: мінлива хмарність та туман

Завтра, 26 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність, але майже на всій території країни збережеться суха погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр, зазначаючи, що опади не передбачаються, однак варто бути обережними через туман, який може вплинути на видимість на дорогах.

погода

Туман та перший рівень небезпеки

У ніч та ранок на території Правобережжя та північного сходу країни прогнозується густий туман, що знизить видимість до 200-500 метрів. Через це оголошено жовтий рівень небезпеки (І рівень), оскільки погодні умови можуть створити загрозу для водіїв та пішоходів. Туман охопить Волинську, Рівненську, Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Житомирську, Вінницьку та Кіровоградську області.

Вітер та температурні умови

Вітер буде слабким, змінних напрямків, зі швидкістю 3-8 м/с, що сприятиме стабільній температурі повітря. Вночі термометри покажуть 3-8° тепла, а на заході та сході можливі зниження до 2° морозу. Вдень температура коливатиметься між 9-14° тепла, а в регіонах Прикарпаття та Закарпаття можливе підвищення до 18° тепла.

Погода на Київщині

У Київській області також очікується переважно без опадів, з мінливою хмарністю. Вітер північно-західного напрямку змінить напрямок на південний зі швидкістю 3-8 м/с. Нічна температура складе 3-8° тепла, а вдень повітря прогріється до 9-14°. У Києві вночі температура коливатиметься між 5-7°, а вдень очікується 11-13° тепла.

Рекомендації для водіїв та пішоходів

Синоптики та ДСНС закликають водіїв та пішоходівбути особливо уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху через обмежену видимість, яку спричинить туман. Це допоможе уникнути небезпечних ситуацій та забезпечити безпеку всіх учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що з наближенням холодів і сезону вірусів особливо важливо підтримувати свій організм корисними продуктами. Ось чому варто звернути увагу на свіжу сливу з медом. Крім того, важливо пам'ятати, що, потужні антимікробні властивості часнику роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд.

Також ми писали про смачний та корисний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і прагне схуднути.

Фото Олександри Буділки

Источник материала
loader