YouTube може представити простий спосіб активації нагадувань перед сном
YouTube може представити простий спосіб активації нагадувань перед сном

YouTube може представити простий спосіб активації нагадувань перед сном

У 2020 році YouTube представив функцію під назвою «Нагадування перед сном», щоб нагадати користувачам припинити перегляд відео на платформі та лягти спати. Це хороший спосіб, якщо ви витрачаєте занадто багато часу на перегляд відео на платформі. Однак функція була трохи прихована в налаштуваннях для її ввімкнення, що могло бути причиною того, що більшість людей можуть навіть не знати, що така функція існує в додатку YouTube для Android.

На щастя, здається, незабаром YouTube спростить для користувачів активацію функції нагадувань про час сну. У версії 19.43.32 бета-версії програми YouTube для Android було помічено кілька функцій, які передбачають, що функція нагадувань перед сном тепер може з’являтися у вікні відеоплеєра. Зокрема, опція може відображатися на нижньому аркуші, де також містяться засоби контролю якості відео, функції швидкості відтворення, таймер сну та інші параметри. Ось рядки:

Ви можете вимкнути нагадування в налаштуваннях
Встановити нагадування
Нагадування перед сном
Нагадування ввімкнено до %1$s. У вас залишилося %2$s.
key_15_min
key_30_min
key_45_min
key_60_min
key_when_this_video_ends

15 хвилин
30 хвилин
45 хвилин
60 хвилин
Коли це відео закінчується

Хуанг з Nvidia каже, що ядерна енергія є варіантом живлення центрів обробки даних

Подібно до поточної функції, нагадування перед сном запропонують користувачам налаштувати нагадування з кроком у 15 хвилин або вибрати опцію «Зачекайте, доки я закінчу відео, щоб показати нагадування», щоб сповіщення з’являлося під час поточного відео, яке ви переглядаєте. перегляд закінчується.

Наявність нагадувань перед сном на нижньому аркуші полегшить людям контролювати свої звички перегляду відео та насолоджуватися іншими речами в житті. Наразі користувачі можуть перейти в «Налаштування» > «Загальні» > «Нагадати мені, коли час спати», щоб увімкнути або скористатися цією функцією. Як зазначає Android Authority, зауважте, що немає впевненості, що функція досягне стабільної версії.

Источник материала
loader
loader